Lotec Zwembaden

Lotec is opgericht in 1843 en is een Europese specialist voor 'state of the art' zwembaden en watertechniek. Het bedrijf telt 65 medewerkers die samen garant staan voor een gedegen product. Lotec beheert en garandeert voor meer dan 350 opdrachtgevers in zowel België als Nederland, al haar werk en installaties zelf.

Informatie over Lotec Zwembaden


Loteczwembaden_Banner1.jpg
Loteczwembaden_Banner2
Loteczwembaden_Banner3
previous arrow
next arrow

Specialist

Lotec gaat tot het uiterste als het gaat om hoogwaardig zwemwater als belangrijkste uitgangspunt. Door het toepassen van geavanceerde technologieën en efficiënte oplossingen worden innovatie (beheers)systemen gecreëerd. Dit geeft water een extra dimensie.

Familiebedrijf

Lotec is een familiebedrijf wat begon als klein traditioneel loodgietersbedrijf in Eindhoven. Ze zijn uitgegroeid tot een Europese speler en beschikken over drie vestigingen die zijn verdeeld over twee landen. ”We bewegen met onze tijd mee, wat betekent dat onze technische installaties en oplossingen steeds slimmer en intelligenter worden”. 

Lotec staat garant voor de hoogste waterkwaliteit van jouw zwembad. Jouw waterbeleving is onlosmakelijk verbonden met onze reputatie. Ontdek waterproof H20-Technology!