• Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Louvre shutters voor een Franse touch | Fractions 

Ben je op zoek naar raamdecoratie en zoekt je iets unieks en bijzonders? Dan zijn Fractions, aluminium shutters, een uitstekende keuze.We nemen je graag mee in een prachtig totaalproject waar door heel het huis heen louvre shutters zijn geplaatst. In deze prachtige woning is het toegepaste patroon Louvre, uitgevoerd in de kleur Sturdy black.  Fractions zijn in zeven unieke designs verkrijgbaar.  Het model  Louvreis één van de meest populaire modellen. Dit ontwerp is geïnspireerd op de traditionele Louvre luiken en deuren die je bijvoorbeeld op het Franse platteland tegenkomt. Ontwerper Osiris Hertman heeft een moderne look aan het ontwerp gegeven. 

Model Louvre by Osiris Hertman 

De aluminium zwarte shutters van deze woning zijn een echte eyecatcher. Het hoogwaardige materiaal is duurzaam en zorgt voor een luxe uitstraling. Het doorvoeren van dezelfde raamdecoratie in verschillende ruimtes draagt, in het bijzonder in een penthouse zoals hier, bij aan een gevoel van eenduidigheid en rust. Louvre deuren en houten luiken werden vroeger veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld in boerderijen. 

Uniek  design  

Waar je met standaard Louvre deuren of kozijnen de lamellen niet kunt verschuiven, kun je met Louvre shutters wél zelf de panelen verstellen. Zo bepaal jij de hoeveelheid licht die binnenkomt én je kunt spelen met het zonlicht in de kamer. Hiermee creëer je de privacy die je wenst. Het is ook mogelijk om ze geheel te sluiten. Hiermeegebruik je hetverduisterende vermogenen daardoor fungeren ze ook als zonwering. Je kunt Louvre shutters binnen in elke ruimte in huis gebruiken. In het portfolio met inspirerende voorbeelden van shutters vanhet model Louvre kun je zien waar ze allemaal zijn geplaatst, meer hierover lees je op de site www.fractions.nl. Louvre shutters passen heel mooi in zowel de woonkamer, als de slaapkamer of bijvoorbeeld de keuken.


Kenmerken Fractions model Louvre

Fractions worden gemaakt van lichtgewicht aluminiumplaten. Ze kunnen in elke RAL-kleur vervaardigd worden,maar ontwerper Osiris Hertman heeft voor dit model twee kleuradviezen gegeven: Sturdy Black en/ofWhite Shell. Natuurlijk kun je ook zelf de kleur kiezen die het beste bij jouw interieur en inrichting past. Als je bijvoorbeeld donkere kozijnen en een donkere muur hebt, kunnen witte Louvre shutters voor een bijzonder contrast zorgen. Ook worden Fractions geheel op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de shutters goed passen. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Fractions

___

____

Wil je meer projecten van Fractions bekijken?