Louvredak, Livium, Exclusieve zonnewering, Tuin, Exclusieve overkappingen

  • Livium B.V.
  • Oosterveldsingel 53
  • 7558 PJ Hengelo

Louvredak bij moderne villa | Livium

Deze bijzondere kubistische villa is ontworpen door Studio Kees Marcelis. De bewoners kochten een klassiek vormgegeven woning en verbouwde deze tot hun eigen droomwoning. De woning werd totaal vernieuwd en uitgebouwd en gaat perfect op in de groene omgeving. Het louvredak aan de achterzijde van de woning werd gerealiseerd door Livium.

Moderne kubistische villa

De opdrachtgevers wilden graag dat de woning zowel esthetisch als technisch goed bij deze tijd zou passen, een moderne villa dus. De kubistische vormen in combinatie met de duurzame materialen en de moderne technieken vormen de basis van de woning. Het interieur van de woning heeft zowel een strakke als een warme uitstraling. Zo beschikt de woning over een prachtige gietvloer en veel houten elementen in het interieur.

Louvredak, Livium, Exclusieve zonnewering, Tuin, Exclusieve overkappingen

Woning met karakter

De moderne villa beschikt over een prachtige tuin met grote vijver. Livium realiseerde aan de achterzijde van de woning een louvredak. Dit maakt het mogelijk om overdekt en met slechter weer te genieten van de tuin. Het louvredak sluit perfect aan op de woning en is in dezelfde stijl vormgegeven. Het is een echte toevoeging aan de moderne woning met karakter.

Exclusieve overkappingen

Livium is dé specialist op het gebied van zonwering, overkappingen en shutters. Het bedrijf levert volledig maatwerk en maakt gebruik van hoogwaardige materialen. In samenspraak met de architect ontwierp Livium het louvredak en deze werd vervolgens ter plaatse geïnstalleerd. Het louvredak is een prachtige aanvulling op de woning en het reguleert zonlicht en wind. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om langer te genieten van de zwoele zomeravonden en koude winteravonden.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Hans van Rooij

____

Louvredak, Livium, Exclusieve zonnewering, Tuin, Exclusieve overkappingen

____

Meer projecten bekijken van Livium?