Louvredaken: praktisch en esthetisch hoogwaardig

Livium

Livium staat bekend om hun uitgebreide collectie zonregulering systemen. Ze ontwikkelen louvredaken, louvrepanelen, louvrepergola’s en shutters van hoogwaardige kwaliteit. Ze weten keer op keer maatwerk te leveren. Dit doen ze middels nauw overleg met de opdrachtgever. Ook met de bewoners van deze schitterende woning werd goed overlegd. Zij wensten louvredaken waardoor zij ook op de wat mindere dagen van hun tuin en het buitenleven zouden kunnen genieten. Livium wist hun wensen te vertalen naar waanzinnige louvredaken, die een ware toevoeging zijn met betrekking tot het wooncomfort en de leefruimte.

Louvredaken, zonwering, Livium, The Art Of Living

Slimme en stijlvolle toevoeging

De opdrachtgevers kozen uiteindelijk voor drie elegante louvredaken. Deze daken bleken een slimme en stijlvolle toevoeging en hebben de woning op ongekende wijze weten te transformeren. De louvredaken zorgen ervoor dat de bewoners het hele jaar door kunnen genieten van hun buitenruimte, ongeacht het weer. In gesloten toestand vormen de louvres een 100% waterdicht oppervlak. De verstelbare lamellen maken het namelijk mogelijk voor de opdrachtgevers om zelf de mate van zonlicht en ventilatie te reguleren. Hierdoor kunnen zij in iedere gewenste situatie de ideale setting creëren. Bovendien werden glazen schuifwanden geplaatst die beschutting bieden, wanneer het weer te guur is. Hierdoor is het onder één van de overkappingen altijd heerlijk vertoeven.

Praktisch en esthetisch

Toch zijn de louvredaken niet enkel praktisch, maar hebben ze ook een essentiële bijdrage op esthetisch vlak. De donkere kleur van de louvres zorgt ervoor dat ze volledig één worden met zowel het in- als exterieur. Bovendien dragen ze bij aan de moderne uitstraling van de woning en lijken ze op de pilaren die steun bieden aan de overkappingen. Bovendien creëren de louvres een spel van licht en schaduw, waardoor een dynamisch en levendig patroon op de grond ontstaat. Al met al heeft Livium wederom prachtig werk geleverd en wisten zij de bewoners een oase van rust en ontspanning te bieden.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 06-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livium