LT Interior Design

Lisa Tolboom combineert haar passie voor interieurdesign en de liefde voor materialisering in prachte ontwerpen. Met LT Interior Design adviseert en inspireert ze al haar opdrachtgevers. Lisa: “De energie in een huis moet echt goed zijn, mensen moeten zich hier thuis gaan voelen. Dat is altijd de uitdaging, en die ga ik maar al te graag aan.”

Informatie over LT Interior Design


LT-Interior-Design
LT-Interior-Design
LT-Interior-Design
LT-Interior-Design
LT-Interior-Design
LT-Interior-Design
previous arrow
next arrow

Vol passie en gedrevenheid ben ik nu al een aantal jaar werkzaam als Interior Designer. Door ervaring op te doen bij toonaangevende namen binnen de architectuur, heb ik al veel mooie projecten mogen ontwerpen. Augustus 2019 heb ik eindelijk de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen en heb ik LT Interior Design opgericht. Met creatieve uitgangspunten tot een inspirerende vormgeving en materialisering komen, dat is waar mijn kracht zit en wat mij constant blijft uitdagen in dit vakgebied. Met mijn enthousiasme en overtuigingskracht neem ik de opdrachtgever mee in mijn gedachtegang richting het ultieme eindresultaat wat ik voor hen kan creëren.