Cosentino arriveert in Milaan met een agenda vol activiteiten 

Cosentino

Cosentino is een internationaal Spaans familiebedrijf dat hoogwaardig innovatief en duurzaam materiaal voor onder andere vloeren produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Consentino en FormaFantasma nodigen je graag uit voor de exclusieve Dutch Designers Lunch Break!

Ontdek de Earthic Lab Experience

Tijdens Salone del Mobile slaat Cosentino de handen ineen met de wereldberoemde ontwerpers FormaFantasma en presenteert het een prikkelende installatie met een nieuwe kijk op materialen. Deze samenwerking heeft als doel om bewustzijn te creëren over het belang van design dat verder gaat dan alleen esthetiek en prioriteit geeft aan ethische productieprocessen.

Milano Design Week 2024

Deze wereldwijd gerenommeerde designdate, die plaatsvindt van 15 tot 21 april in Milaan, belooft opnieuw een week gevuld met het toppunt van design, innovatie en creativiteit. Milano Design Week bestaat uit de prestigieuze Salone del Mobile en de eclectische Fuorisalone en biedt een ongeëvenaard platform voor ontwerpers, merken en liefhebbers van over de hele wereld.
Voor de 62e editie keert Salone del Mobile van 16 tot en met 21 april terug naar het Rho Fiera-terrein, met een programma dat het designaanbod verrijkt via een reeks multiculturele initiatieven. Deze editie wordt geconfronteerd met de uitdagingen van het hedendaagse leven, met het oog op de ecologische transitie, en zal evenementen presenteren zoals de Salone Internazionale del Mobile, de Salone Internazionale del Complemento d’Arredo, Workplace 3.0, S.Project, EuroCucina metTechnology For the Keuken (FTK), de Salone del Bagno of SaloneSatellite.

Vloeren, Milano Design week 2024, Cosentino, The Art of Living

Cosentino inspireert

Cosentino werkt samen met klanten en partners om oplossingen te leveren die het leven van mensen inspireren door verantwoordelijk en transparant te handelen op het gebied van ESG. Cosentino inspireert door de merken: Silestone®, Dekton®, Sensa by Cosentino®, Scalea Natural Stone® en Prexury®, die, dankzij hun milieuvriendelijke productieproces en geavanceerde technologie, baanbrekende materialen en leiders zijn in hun respectievelijke segmenten, waardoor unieke omgevingen en ontwerpen zoals de vloeren, keukenwerkbladen of wandbekleding voor het huis en de openbare ruimtes kunnen worden gecreëerd.

Editor: Media Team

Datum: 25-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino