wellness tuin, Van Mierlo Tuinen, The Art Of Living

  • Van Mierlo Tuinen
  • Spoorlaan 3
  • 5751 JM Deurne

Luxewellnesstuin met landelijke overkapping | Van Mierlo Tuinen 

De tuin anno 2020 is niet meer compleet zonder wellness elementen. De eigenaren van dit perceel hebben dat goed begrepen. Deze luxewellnesstuin is helemaal ingericht voor de gezelligheid en ontspanning van het hele gezin. Een frisse duik in het zwembad, lekker bubbelen in de spa en even afspoelen onder de buitendouche. Onder de landelijke overkapping is het een groot genot om even te zitten met een kop koffie om de krant erbij te pakken. Thuis zijn was nog nooit zo relaxed! 

wellness tuin, Van Mierlo Tuinen, The Art Of Living

Slimme keuzes 

Wat als eerste opvalt aan deze tuin is dat hij niet zeer groot is wat betreft de oppervlakte. Je merkt dat slim is omgegaan met de vierkante meters. Het zwembad is het center piece geworden van deze wellness tuin, wat een logische zet is. De overkapping fungeert als open poolhouse. De barbecue en open haard die aanwezig zijn onder deze overkapping zijn een garantie voor heerlijke zomeravonden. De tuin is behoorlijk verhard middels tegens en hout, maar de gigantische plantenborder doorbreekt dat geheel op een charmante manier. 

wellness tuin, Van Mierlo Tuinen, The Art Of Living

Natuurlijke materialen 

Een tuin komt het beste tot zijn recht als er een mooie balans in aangebracht is tussen functionaliteit en esthetiek. Het is oprecht een prachtige wellness tuin en toch is er niks verloren gegaan van de geliefde groene en vriendelijke sfeer. De natuurlijke, duurzame materialen zoals hout, natuursteen, gebakken stenen encortenstaalwerken mee aan deze uitstraling. De fraaie houten kapconstructie is gemaakt van eikenhout met Red Cedar dakbedekking.Het resultaat is een luxe en moderne tuin die zeer onderhoudsvriendelijke is en met de jaren alleen maar meer karakter krijgt. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Van Mierlo Tuinen

___

Van Mierlo Tuinen

___

Meer projecten van Van Mierlo Tuinen bekijken?

 

 


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | okt | 2020


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media