Luxe achtertuin met keramiek en natuursteen

Michel Oprey & Beisterveld

In Limburg vind je deze fantastische villa met een heerlijke achtertuin. De tuin werd ontworpen door Seegers Gardens & Pools en daardoor voldoet deze achtertuin volledig aan de eisen en wensen van de bewoners. De tuin is werkelijk van alle gemakken voorzien. Je kunt er niet alleen heerlijk zitten en genieten van al het fijns dat de tuin te bieden heeft, maar hij dient ook als een waar esthetisch genoegen. Dit komt onder andere door de nette afwerking en de doordachte materiaalkeuze. Michel Oprey & Beisterveld was hierbij betrokken en hun producten, die werden geleverd door MO-B, dragen dan ook bij aan dit kloppende plaatje.  

Keramiek en natuursteen 

Eén van de producten van Michel Oprey & Beisterveld, die geweldig goed tot zijn recht komt, is de Frescato Grigio tegel. Deze keramische tegels hebben een prachtige betonlook en een zeer eenvoudig te combineren design. Daarom werd ervoor gekozen om deze waanzinnige tegels te combineren met Castle Beige Grind. Dit grind is de meest basale verschijningsvorm van natuursteen en zorgt daardoor voor een mooi contrast met de keramische tegels. Met dit prachtige grind werd snel kleur toegevoegd aan de achtertuin en er werden bijzondere accenten mee gecreëerd.  

Waterafvoering 

De Aquadrena Black Grating van Michel Oprey & Beisterveld toont de doordachte en nette afwerking van de achtertuin. Deze lijngoot werd gemaakt van kunststof met een aluminium designrooster. Het is een mooie manier om water af te voeren naar het riool of een infiltratiesysteem. Met dit laatste systeem is een duurzame optie en daarnaast bevordert het de waterbalans van de bodem. 

Meer over Michel Oprey & Beisterveld 

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie van natuursteen, keramiek en andere producten, zoals de Aquadrena. Natuursteen en keramiek wordt geleverd in alle denkbare verschijningsvormen waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. Aan hun collectie worden voortdurend producten toegevoegd en zij streven dan ook naar een doorlopende ontwikkeling van hun producten.  

Editor: Media team

Datum: 27-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living