Luxe Amerikaanse villa met buitenzwembad

Buytengewoon

Een buitenzwembad is iets waar veel mensen van dromen. Bij Buytengewoon helpen ze je om jouw woonwensen concreet te maken en waarna ze dit uitwerken tot tuinontwerp. In deze Amerikaanse villa in Leeuwarden hebben de ontwerpers een rustige en stijlvolle tuin gemaakt vol fijne terrasjes, een jacuzzi en natuurlijk een buitenzwembad.  

Buitenzwembad, villa, terras, exterieur, the art of living

Een stijlvolle tuin met buitenzwembad  

In het mooie Leeuwarden vinden we deze luxe Amerikaanse villa met prachtige veranda. Het is niet alleen het huis dat eruit springt, maar ook zeker de tuin. De bewoners van dit huis wilden graag een onderhoudsvriendelijke leeftuin, maar dan wel stijlvol. Dat is de tuinontwerpers van Buytengewoon zeker gelukt. De tuin valt op en is van alle gemakken voorzien, maar blijft voortdurend stijlvol en rustig voor het oog. Daarnaast sluit de stijl van de tuinmeubels perfect aan op de Amerikaanse stijl van het huis. 

Het buitenzwembad

Ook wilden de bewoners graag verschillende plekken om tot rust te komen, zoals terrassen en een jacuzzi. Een echte wellnesstuin! Dan mag een buitenzwembad in een riante tuin zoals deze niet ontbreken. Dit buitenzwembad is overigens in hoogte verstelbaar, waardoor het ook een kindvriendelijk zwembad is. Een fijne optie voor gezinnen en extra veilig, zodat kinderen tijdens warme zomers er ook van kunnen genieten. Zo kun je met een gerust hart bij het zwembad zitten. 

Buitenzwembad, villa, terras, exterieur, the art of living

Kindvriendelijk

Het kindvriendelijke aspect werd doorgetrokken door de gehele tuin, zonder dat het ontwerp minder stijlvol werd. Zo is er een voetbalveldje gemaakt voor de kinderen om met mooi weer een balletje te trappen. Er creëerde men zelfs een kleine tribune waar voetbalvriendjes of familieleden kunnen zitten voor de nodige aanmoediging. De trampoline maakt de kindvriendelijke tuin verder af.  

Buitenzwembad, villa, terras, exterieur, the art of living

Tuinen door Buytengewoon

Of je nu een buitenzwembad in je luxe tuin wil of dat je kiest voor een heel ander soort tuinontwerp, bij Buytengewoon hebben ze een heerlijk totaalpakket voor je. Ze helpen je niet alleen met een tuinontwerp, maar doen ook de tuinaanleg en zelfs het tuinonderhoud. Zo zit jij dit voorjaar onbezorgd in je jacuzzi of te borrelen op je nieuwe loungeset. Wie weet maak je tijdens een hittegolf wel een duik in je gloednieuwe buitenzwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos en er wordt goed gekeken naar jouw tuinwensen zodat er een tuinontwerp is dat bij jou past.  

Editor: Media team

Datum: 07-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Buytengewoon