• Dutch Home Design 
  • Disselstraat 7
  • 6151 DB Nijmegen

Luxe appartement met vijfsterrenluxe | Dutch Home Design

De basis voor een luxueuze inrichting is zeker niet het aantal vierkante meters. Sterker nog: Dutch Home Design lukt het om een exclusieve feeling neer te zetten in een luxe appartement met een beperkte oppervlakte. Luxe en rijkdom zit namelijk niet in de grootte, maar in het comfort en de uitstraling ervan. Logischerwijs is hier gekozen voor grote objecten om de woning optisch nog groter te laten lijken. Tevens speelt het patroon van de vloer daarin een belangrijke rol.

Rust en comfort

De wens van de klant was een comfortabel zitgedeelte en een ruime tafel om te dineren met vrienden en familie. Daarnaast reizen de eigenaren veel en ze vinden het leuk om mooie objecten van hun reizen mee te nemen. De tv-wand speelt daar dan ook een belangrijke rol in. De interieurstylisten van Dutch Home Design willen juist rust proberen te creëren in een woning en hebben daarom deze tv-wand zo ontworpen dat deze objecten een prominente plaats krijgen, maar toch rust behouden kan worden.

luxe appartement, Dutch home design,

Accenten

Voor de inrichting van dit luxe appartement is ook gekozen voor een accentkleur. Groen was al snel de kleur die ter sprake kwam tijdens het intakegesprek. Ze hebben dit dan ook zichtbaar terug weten te laten komen in het eetgedeelte. Uitgesproken, maar toch heel chique in combinatie met de messing elementen en de rustige aardetinten van de rest van de woning.

luxe appartement, Dutch home design,

Semi-haard

In veel woningen worden open haarden of gashaarden toegepast. Helaas waren beide opties niet mogelijk omdat deze woning energiezuinig gebouwd is zonder gasaansluiting. Om toch die gezelligheid te creëren, hebben ze gekozen voor een haardmodel gevuld met decoratieve, grote kaarsen.

luxe appartement, Dutch home design,

Zachte materialen

Verder werken ze bij Dutch Home Design graag met zachte materialen. Gordijnen, sheers en vloerkleden zijn dan ook altijd een belangrijke elementen die ze graag toepassen in een interieur. Naast het gevoel van rijkdom en luxe, heeft het ook een akoestische eigenschap.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dutch Home Design

____

____

Meer projecten bekijken van Dutch Home Design?