Luxe autolift en unieke parkeersystemen  

CARDOK

Bij exclusieve villabouw zie je ze steeds vaker; autoliften. Een autolift biedt extra ruimte en is vaak helemaal naar wens vorm te geven. Een bedrijf dat fantastische liften produceert is CARDOK. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige autoliften aan en hechten veel waarde aan de klantenbeleving. CARDOK heeft een gevarieerd aanbod aan ruimtebesparende oplossingen en die willen we in dit artikel graag met je delen.  

Autoliften_CARDOK_The Art Of Living

Luxe Carlift 

De CARDOK Carlift verleent, in plaats van een helling, toegang tot een ondergrondse garage. Deze autolift werkt als volgt; je rijdt met je auto de lift in, vervolgens vervoert deze je op een veilige manier naar beneden, waarna toegang wordt verleend tot de garage. Dit is dé lift die door CARDOK het meest geïnstalleerd wordt omdat hij volledig naar wens aan te passen is. Moet hij zware gewichten kunnen dragen, wil je extra sensoren om de veiligheid van de auto te garanderen of moet de bovenkant van de lift passen bij buitentegels? Bij CARDOK is vrijwel alles mogelijk.  

Extra parkeerruimte 

Een andere fijne manier om ruimte te besparen is de CARDOK Multi. Deze autolift is zo gebouwd dat hij een extra parkeerplek creëert. Je rijdt de auto op het oprij platform, deze gaat naar beneden en blijft daar staan, waardoor er bovenop de lift nog een auto geparkeerd kan worden. Deze lift heeft dus een andere functie dan de eerder genoemde Carlift.  

Autoliften_CARDOK_The Art Of Living

In de juiste richting 

Het laatste systeem van CARDOK is de Carturn. Zoals deze naam al doet vermoeden zorgt dit draaiplatform ervoor dat de auto de gewenste richting in draait, waardoor moeilijke manoeuvres verleden tijd zijn. Ook dit systeem is volledig naar wens vorm te geven en is daarnaast te combineren met de andere schitterende systemen van CARDOK. 

Editor: Media team

Datum: 23-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: CARDOK