Luxe badkamer door producten van B Dutch

B Dutch

B Dutch ontwerpt en produceert tijdloze, stijlvolle badkamerelementen. Hierin zijn zij allesomvattend. Denk aan; badkamermeubelen, ligbaden, wastafels, douchebakken, kranen en verlichting. Hierdoor is de gehele badkamer in te richten met producten van B Dutch. Ook in deze luxe badkamer zijn erg veel verschillende high-end producten van B Dutch te herkennen. Waaronder het badkamermeubel, de kranen en verlichting. Al deze elementen samen geven de badkamer een exclusieve, tijdloze uitstraling.  

Luxe badkamer, regendouche, B Dutch

Badkamermeubel  

Het badkamermeubel werd volledig naar smaak van de bewoners vormgegeven. Er werd gekozen voor een B Dutch Juve greep op een breedte van 200 centimeter. Het meubel zelf heeft een hoogte van 38,8 centimeter en een diepte van 47,5 centimeter. Daarnaast kreeg het meubel twee functionele lades om alle badkamertoebehoren netjes op te kunnen bergen. Zowel het ondermeubel als de wastafel werd vervaardigd in Corian. Dit materiaal blijft lang mooi en is daardoor erg duurzaam.  

 Royale douche 

Een ander product van B Dutch in deze luxe badkamer is de regendouche. Deze bestaat uit een B Dutch Novo douchebak in Mineral Matt White en is 100 centimeter breed en 220 centimeter in lengte. Waardoor je er de ruimte hebt om volledig te kunnen ontspannen. De regendouche beschikt verder over een handdouche, bedieningsknoppen en een Venti plafond inbouwunit van Solid Surface Corian waar een zwarte douchekop in werd verwerkt. Door deze elementen te combineren met een muur met grote keramiek wandelementen in een niet van echt te onderscheiden marmerlook krijgt de badkamer de luxe uitstraling die zo gewenst was.  

Andere elementen 

Om het luxe gevoel nog meer te benadrukken koos de klant ook nog voor een vrijstaand ligbad met een matzwarte B Dutch badkraan inclusief handdouche. Op de vloer werd een keramische vloer gelegd met een visgraatpatroon. Deze houtlook is haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. En om het geheel af te maken werden er vier sfeervolle wandspots geïnstalleerd in dezelfde mat zwarte kleur. De luxe badkamer klopt hierdoor tot in detail en dat zorgt voor een schitterend totaalbeeld. 

Editor: Media team

Datum: 04-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch