The art of living, Michel Oprey, Luxe badkamer, marmer

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt
  • Contact Michel Oprey en Beisterveld:
  • Tel.: +31 (0)475 41 70 00
  • E-mail: info@mo-b.nl 

Luxe badkamer met exclusief Neolith marmer | Michel Oprey & Beisterveld

Soms lijkt het alsof je pas ‘meedoet’ aan de verkiezing mooiste badkamer van ons platform als je marmer toepast in je badkamerontwerp. Deze badkamer, gerealiseerd door Mutsaerts Natuursteen, benadrukt waarom dat zo voelt. Een prachtige steen uit een Toscaanse groeve stond model voor Neolith Calacatta Luxe, dat de unieke eigenschappen van een van ’s werelds kostbaarste en meest gewilde marmersoorten perfect weet te belichamen. Dit oppervlak, dat elementen van Calacatta Crema en Calacatta Oro bevat, zorgt gegarandeerd voor een originele touch bij ieder architectuur- of interieurdesignproject.  Michel Oprey & Beisterveld lieten zich verleiden door deze steensoort en kozen haar voor de luxe badkamer van deze woning.

Passie en aantrekkingskracht

De Neolith Calacatta Luxe zorgt in deze luxe badkamer voor een exclusieve uitstraling. Maar de finishing touch is toch wel het “open boek”. Bij dit principe worden 2 of meerdere platen gespiegeld aan elkaar geplaatst, waarbij het lijnenspel precies in elkaar overloopt. Het effect is bijna bizarre symmetrie, terwijl iedere plaat toch echt uniek is omdat het een natuurproduct is. De lijnen zoeken elkaar op vanuit passie; het beeld dat het gespiegeld plaatsen oplevert heeft dan ook een enorme aantrekkingskracht op de mens. De zwarte kraan bij deze steen accentueert prachtig en neemt een bescheiden achtergrondplek in.

Meer over Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey en Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die Michel Oprey en Beisterveld op hun reizen door de hele wereld hebben ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey en Beisterveld intensief wordt begeleid. De naam staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties.

 

Tekst: Marlou Overkamp-Peters
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?