Luxe badkamer met minimalistisch design

VOLA

De projectnaam van deze badkamer is niet voor niets Luxury by Simplicity. Het hele design van deze badkamer straalt luxe en rust uit. De donkere kleur en een minimalistisch ontwerp creëren een gevoel van kalmte. Daar tegenover staan de rijke materialen en hoogwaardige afwerking, die ervoor zorgen dat het geheel exclusief aandoet. Dit zorgt ervoor dat een luxe badkamer kon ontstaan waarin men volledig kan ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, om volledig tot rust te kunnen komen. VOLA heeft in samenwerking met de Eerste Kamer Badkamers alles uit de kast gehaald om dit fantastische project neer te zetten.

Luxe badkamer, vrijstaand bad, VOLA

Rijke materialen

Kenmerkend voor deze schitterende badkamer is het donkere kleurenpalet en het gebruik van rijke materialen. Er werd bijvoorbeeld gekozen voor tegels met een marmerlook in een donkere kleur. Deze werden in een visgraatpatroon tegen de muur geplaatst, voor een chique uitstraling. Door dit te combineren met grootformaat grijze tegels en zwarte houten lamellen oogt het geheel niet te zwaar, maar juist erg uitnodigend. Je waant je haast in een heuse spa.

Voorzieningen

Naast dat deze luxe badkamer een fantastisch design heeft, is hij ook van alle gemakken voorzien. Een toilet, een dubbele wastafel, een grote inloop douche en een waanzinnig vrijstaand bad. Alles is aanwezig om volledig te kunnen ontspannen. Om ervoor te zorgen dat al deze voorzieningen volledig aansluiten bij het ontwerp, werd gekozen voor kranen van VOLA. De prachtige kranen werden geplaatst boven de wastafels en in de douche. Daarnaast werd een vrijstaande badkraan geplaatst, die qua design past bij de andere kranen.

Meer over VOLA

Met de kranen van VOLA geef je iedere luxe badkamer de finishing touch. VOLA is dan ook al jarenlang specialist op het gebied van design kranen. De kranen die zij produceren staan voor ambacht, stijl en zijn gemaakt van eerlijke materialen waardoor ze van goede kwaliteit zijn. Het modulaire systeem is nooit veranderd, waardoor VOLA oneindig veel mogelijkheden kan blijven bieden op het gebied van maatwerk en uitbreidbaarheid. Alle VOLA producten hebben een tijdloos en functioneel design en behouden een lange levensduur, waardoor de impact op de natuurlijke hulpbronnen geminimaliseerd wordt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 04-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living