Luxe badkamer met stijlvol vrijstaand bad

Cleopatra

Een sfeervolle badkamer waarin je na een lange dag heerlijk, in een vrijstaand bad, tot rust kunt komen. In deze prachtige villa in het Gooi, waarin familieleden met elkaar samenwonen, is de badkamer een oase van rust. Een echte wellness plek. 

 

Vrijstaand bad, badkamer, wit, kraan, the art of living

In het Gooi vinden we deze nieuwe villa die uitkijkt op een prachtig natuurgebied. De rietgedekte villa ziet er niet alleen van de buitenkant subliem uit, maar ook de binnenkant is voorzien van alle luxe. Hoewel het aan de buitenkant niet zichtbaar is, bestaat de villa uit twee woningen. Aan de ene zijde woont een echtpaar, aan de andere zijde hun dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen. Een waar familiehuis.

Stijlvolle badkamer met vrijstaand bad

Op de eerste etage in het huis, van het echtpaar, vinden we naast een slaapkamer en werk- en sportruimte een prachtige en stijlvolle badkamer. Het witte vrijstaande bad van Cleopatra is de eyecatcher van de ruimte en contrasteert mooi met de grote zwarte vloertegels. De badkamer bestaat verder uit een mooie dubbele wasbak, verlichte spiegel en infrarood douche.  

Een plek om te ontspannen

Het vrijstaande bad heeft een opstap, zodat de bewoners er ook op latere leeftijd van kunnen genieten van de ruimte. Wel zo verstandig. Dit vrijstaande bad van Cleopatra is gemaakt van naadloos acryl, een hoogwaardig materiaal dat lang meegaat. Daarnaast kun je een vrijstaand bad precies aanpassen naar jouw wensen. Zo kunnen er badpoten worden toegevoegd, maar ook een whirlpoolsysteem voor nog meer ontspanning. 

Vrijstaand bad, badkamer, wit, kraan, the art of living

Je eigen wellness plek

Wil je ook een eigen wellness plek met zo’n heerlijk luxe vrijstaand bad? Voor meer informatie over de vrijstaande baden van Cleopatra kun je op afspraak langskomen in de showroom in Zaandam. Op de website vind je meer informatie en kun je alvast kijken naar de mogelijkheden. Naast een vrijstaand bad kun je namelijk ook bij ze terecht voor een stoombad of sauna. Op deze manier is jouw badkamer binnenkort wellicht omgetoverd tot een luxe wellness plek.

 

Editor: Media team

Datum: 01-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten