home wellness, VSB Wellness, sauna

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Luxe badkamer met wellness | VSB Wellness

Deze stadswoning is het resultaat van een zorgvuldig samengesteld verbouwplan, waarin het de bedoeling was dat de drukte van de stad vooral buiten de deur moest blijven. De opdrachtgever, een jong ondernemend gezin, benaderde Thomas van THOMASDEGIER Interior Design voor de realisatie van een nieuw interieur. Het prachtige pand waar zij wonen had toen een gedateerde indeling, met weinig onderlinge verbindingen. Er werd een nieuwe indeling bedacht, met een open structuur en sterke zichtlijnen. Hij heeft daarmee een prachtige urban stadsvilla gerealiseerd. De luxe badkamer van VSB Wellness maakt dit project helemaal compleet.

Urban en chic

De interieurontwerper bedacht een nieuwe indeling met een open structuur en sterke zichtlijnen die het interieur van de stadsvilla een ruimtelijk karakter geven. Om dit te versterken is er extra woonruimte toegevoegd en zijn de binnen- en buitenomgeving verbonden middels grote, kozijnloze raampartijen en een sfeervolle patio. Het interieur kreeg een stads karakter met een warme woonsfeer. Via een trappenhuis, aan de achterzijde van de woning, is er toegang tot een hoger gelegen gym en een wellnesskelder. De luxe badkamer heeft bewust een andere beleving gekregen dan de rest van de woning. Het gevoel van ontspanning en intimiteit is versterkt door het gebruik van donkere kleuren en materialen.

home wellness, VSB Wellness, sauna

Wellness met eigen beleving

Voor de inrichting van deze wellness is gekozen voor hotelluxe. Zo is er een jacuzzi te vinden die is ingebouwd en middels een trappetje is te bereiken. Boven de jacuzzi is een hemelraam te vinden, dat ervoor zorgt dat je in de avonduren prachtig de sterren kunt bewonderen. Het donkere mozaïek glimt je stijlvol tegemoet. De wasruimte is eenvoudig maar zeer smaakvol ingericht in het verlengde van de zijwand met eikenhout en een mooie waskom van steen. Als laatste is de sauna ook ingericht met donkere kleuren om die hotelsfeer verder aan te wakkeren. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je kleurentherapie kunt toepassen in deze ontspanningsruimte.

home wellness, VSB Wellness, sauna

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Yvonne Körver

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?