Luxe badkamer, Badkamer inspiratie, Marco Daverveld, Wastafel, Maatwerk, Bad, Ligbad, Inloopdouche, Regendouche, Spiegels

Luxe badkamer | Van Heugten Baddesign

Modern comfort in een klassiek jasje

Deze smaakvolle klassieke jaren ’30 woning ligt aan de rand van een gezellige stad in Brabant. Het ontwerp is gemaakt door Van Houtum Architecten en het interieurontwerp nam Marco Daverveld voor zijn rekening. Dit resulteerde in een prachtige samenhang op onder andere de bovenverdieping door middel van de strakke master-bedroom in combinatie met een strakke en luxe badkamer. Van Heugten Baddesign heeft het installatiewerk en het sanitair voor hun rekening genomen. Kijk mee en laat je inspireren!

Als je binnenkomt, word je meteen overvallen door de schitterende entree en haar prachtige details. De grote voordeur beschikt over een bijzonder element, namelijk de draairamen en het decoratieve rooster. De trap is een werkelijke eyecatcher in de hal. Een markante trap, gerealiseerd door Timmerbedrijf Van der Linden. De trap beschikt over een donkere brede loper. Om samenhang te creëren loopt deze vloerbedekking door in de gang op de eerste verdieping. En om de ruimte helemaal af te maken, hangt er een schitterend lichtarmatuur in het trappenhuis die afkomstig is van Koek Verlichting.

Badkamer inspiratie

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met de daarbij horende walk-in-closet. De inloopkast is over de gehele breedte voorzien van strakke maatwerk kasten en natuurlijk een grote spiegel om de gekozen outfit in te checken. De luxe badkamer sluit aan op de master-bedroom. Deze beschikt over een heerlijk ligbad en een ruime inloopdouche met een regendouchekop. De halfronde vorm van de inloopdouche wordt zelfs in de kleinste details, zoals de afwatering, doorgevoerd. Het wastafelmeubel is volledig op maat gemaakt voor deze badkamer. Het meubel neemt de gehele breedte van de badkamer in beslag en in het blad zijn de wastafels op een verfijnde manier verwerkt. Een perfecte badkamer voor badkamer inspiratie.

Luxe badkamer, Badkamer inspiratie, Marco Daverveld, Master bedroom, Klassiek, Modern

Luxe badkamer

De kinderkamer en de gastenkamer bevinden zich tevens ook op de eerste verdieping. Beide kamers zijn voorzien van een eigen luxe badkamer. De waskamer, de sportruimte en ruime opbergmogelijkheden bevinden zich op de tweede verdieping. Om deze verdieping te voorzien van genoeg daglicht, is er gebruik gemaakt van grote raampartijen. Om privacy te creëren zijn de ramen voorzien van stijlvolle shutters van Zonnelux.

 

Het hele project bekijken?

___

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Dré Wouters