Luxe badkamer, vsb wellness, exclusieve badkamer

  • VSB Wellness
    Sprenkeleind 18-20
    5087 LD Diessen

Amsterdams grachtenpand met luxe badkamer | VSB Wellness

Jeroen van Zwetselaar heeft het exclusieve interieur van dit historische grachtenpand verzorgd. Hierbij heeft hij het exterieur en het interieur aan elkaar verbonden. Tijdens het gehele project stonden de vier elementen centraal: water, aarde, vuur en lucht. Vooral water was een grote inspiratie voor Jeroen, vanwege de rust die het uitstraalt. Hij vond het namelijk erg belangrijk dat het interieur van de woning mensen tot rust zou brengen en ontspanning kan bieden om te kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad. De luxe badkamer die in de woning is gevestigd draagt hier sterk aan bij.

Stijlvol en authentiek

In de gehele woning is te zien dat er veel aandacht aan het interieur is besteed. De kleuren die worden toegepast passen perfect bij elkaar en vormen een prachtig geheel. Meubelen dragen bij aan de stijlvolle look maar zijn daarnaast uiterst comfortabel in gebruik. Ook kun je in iedere ruimte wel een eyecatcher vinden die het geheel naar een hoger niveau brengen. Zo hangt er in een van de kamers van het pand een achter meter lang schilderij en is de gehele badkamer tot in detail een heus kunstwerk.

Bijzondere badkamer

Dat de badkamer, verzorgd door VSB Wellness, een bijzonder uiterlijk heeft staat als een paal boven water. De prachtige tegels zijn afkomstig van steen van een plein uit Italië en zetten met hun aqua-blauwe kleur een unieke toon. Ook de bronzen en goudkleurige details van de op maat gemaakte badmeubelen dragen bij aan de sfeer van de luxe badkamer, eveneens als de ruime inloopdouche en het betegelde bad.

Niet bespaard op luxe

Bij VSB Wellness worden alle producten uitgebreid gekeurd alvorens deze tot het assortiment behoren. Waarom? Omdat volgens VSB Wellness alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor de klant. Van zwembaden, stoombaden en whirlpools tot op maat gemaakte badkamers, VSB Wellness gaat voor unieke designs en hoogwaardige kwaliteit zodat een luxe badkamer tot in de puntjes verzorgd is.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: STUDIO JEROEN VAN ZWETSELAAR

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?