luxe badkamers, de eerste kamer, the art of living

  • De Eerste Kamer
  • De Kreek 6
  •  3871 MT Hoevelaken

Luxe badkamers met Italiaans design | De Eerste Kamer

Een badkamer samenstelling is over het algemeen een uitdagende puzzel, maar iedere interieurliefhebber zou staan te trappelen om te kunnen beginnen. Er is zoveel te kiezen: de vorm van de spiegels, de kleur van de kranen en het design van de tegels. De Eerste Kamer is een badkamerbedrijf dat graag complete badkamers uittekent met de klant, zodat je een goed beeld krijgt van het potentiële eindresultaat. Voor dit project mochten ze maar liefst twee badkamers ontwerpen voor een familiewoning. De master badkamer mocht worden ingericht in een waanzinnige ruimte. De hoge raampartijen en nok maken deze ruimte luxe en sfeervol. De tweede badkamer doet verder weinig onder voor de eerste… Het zijn beide luxe badkamers met Italiaans design waarvan je gaat watertanden!

Tegels als sfeerbepaler

In de master badkamer staat voor de hoge raampartijen een prachtig vrijstaand ligbad. Al het sanitair is Italiaans design en zorgt voor een prachtig geheel. De badkamer is de ideale ruimte om te ontspannen. De keuze voor tegels was een belangrijke keuze, omdat tegels bijzonder sfeerbepalend zijn. Hier is gekozen voor tegels in detoiletten, master en gastenbadkamer uit de collectie van DEKCeramics, exclusief verkrijgbaar bij De Eerste Kamer. Deze tegels met karakter zijn uitgekozen in drie kleuren;silk,sanden groen en gecombineerd als wand en -vloertegels. 

luxe badkamers, de eerste kamer, the art of living

Meer over De Eerste Kamer

Bij De Eerste Kamer ontdek je high-end luxe badkamers. Kenmerkend is de creativiteit en originaliteit van de badkamerontwerpen. Al jouw badkamerwensen, ideeën en stijlen worden in een persoonlijk badkamerontwerp gepresenteerd. Van De Eerste Kamer mag je maatwerk, hoogwaardige afwerking en creatieve oplossingen verwachten om jouw droombadkamer te realiseren. Maak vrijblijvend een afspraak bij een badkameradviseur en breng een bezoek aan hun showroom. Je zult verrast zijn over het scala aan opties en de vrijheid die je hebt om jouw badkamer naar eigen inzicht in te richten!

luxe badkamers, de eerste kamer, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Eerste Kamer

____

De eerste kamer

____

Meer projecten bekijken van De Eerste Kamer?