Luxe bijgebouw, Barasso, the art of living

  • Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

Luxe bijgebouw | Barasso

Barasso Comolli: stijlvolle verbinding tussen binnen en buiten

De buitenverblijven van Barasso zijn ook uitstekend geschikt als poolhouse. Het model Comolli is daar een mooi voorbeeld van. Het pure en minimalistische design zorgt voor een elegant en luxe bijgebouw dat niet erg opvalt. Dankzij de grote ramen tot aan de grond vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Zelfs als je de glazen deuren sluit, blijft er verbinding met buiten en kan je genieten van het uitzicht op het zwembad en de tuin. Bovendien kan je als het wat frisser is alsnog genieten van een paar baantjes trekken en na afloop heerlijk binnen genieten van de warmte met een lekkere kop koffie.

De dichte ruimte aan de zijkant van de Comolli kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar is in het geval van een poolhouse een geschikte plek voor de technische installatie van een zwembad.

Onopvallend mooi

De Barasso Comolli is ons meest ingetogen ontwerp. Dankzij de minimalistische vorm en strakke lijnen is het een stijlvolle toevoeging aan jouw tuin, maar het leidt niet af van de omgeving. De minimalistische vorm doet overigens niet af aan de sfeer binnenin het buitenverblijf. Het verlaagde plafond met indirecte verlichting zorgt voor een warme ambiance.

Luxe bijgebouw, Barasso, the art of living

Eindeloze mogelijkheden

Waarschijnlijk heb je zelf zo je ideeën over wat comfortabel genieten is. En anders hebben wij zeker een aantal aantrekkelijke suggesties, want er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Bij Barasso is maatwerk de standaard. Samen met jou creëren we het buitenverblijf dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Wat dacht je van een mooie haard om heerlijk bij te ontspannen en te genieten van de warmte? Of kies voor een goed uitgeruste keuken en geniet van een lekker diner op het terras of een hapje bij de borrel. Nog meer ontspanning? Geen probleem! Een wellness ruimte biedt net wat meer luxe en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het buitenverblijf, bijvoorbeeld met een weldadig bezoekje aan je eigen sauna met daarna een frisse duik om vervolgens van het uitzicht te genieten in de comfortabele loungehoek.

Interieur

Maar ook de afwerking van het interieur is volledig aan jouw wensen aan te passen. Hou je van minimalistisch dan is bijvoorbeeld een strakke betonvloer een mooie optie. Past hout meer bij jouw stijl, dan is een chique, donkere bamboevloer een goede keuze.

Deel uw wensen

Gecharmeerd van de Barasso Comolli? Of op ideeën gebracht voor het buitenverblijf van je dromen? Kom langs en deel jouw wensen met de designer van Barasso, zodat deze droom werkelijkheid wordt.

 

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

_____

Barasso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp

_____

Meer projecten bekijken van Barasso?