Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Voorzijde, Authentiek, Boerderij, Mercedes, Oldtimer, Garage, Garagedeur, Nostalgisch
Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Voorzijde, Authentiek, Boerderij, Mercedes, Oldtimer, Garage, Garagedeur, Nostalgisch
Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Achterzijde, Modern, Strak, Zwemvijver
Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Achterzijde, Modern, Strak, Zwemvijver
Luxe boerderij interieur | Diane Interieurontwerp & B-TOO
Luxe boerderij interieur | Diane Interieurontwerp & B-TOO
Luxe boerderij interieur | Diane Interieurontwerp & B-TOO
Luxe boerderij interieur | Diane Interieurontwerp & B-TOO
previous arrow
next arrow

Luxe boerderij interieur | Diane Interieurontwerp & B-TOO

Een strakke, landelijke, maar luxe boerderij in perfecte harmonie

Op een plek waar voorheen een oude boerderij stond, is een moderne woonboerderij gebouwd die van alle gemakken is voorzien. De klassieke voorgevel en rieten kap contrasteren met de moderne strakke achterzijde van de boerderij met veel raampartijen. In de nieuwe woning vind je een luxe boerderij interieur terug in een modern jasje. Ruimte en comfort, gecombineerd met technieken zorgen voor een optimaal woongenot!

Karakteristieke boerderij

De voorzijde is een karakteristieke boerderij en past perfect in het landschap. Als voorbijganger heb je geen idee dat achter die gevel een heel moderne villa schuilgaat. Vanuit de hal kunnen we in een rechte lijn naar de andere zijde van de woonboerderij kijken. De gang naar de woonkeuken heeft aan één zijde kasten tot aan het plafond en heeft een vide voor de jassen. De gang is met een taatsdeur af te sluiten van de entree.

Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Authentiek, Boerderij, Woonkeuken, Bakstenen muur, Keuken, Strak, Modern, Ovale tafel, Openhaard, Gashaard

De twee haarden van het merk Bell res werden geplaatst door Vromans Haarden.

Uitzicht op de zwemvijver

De ruime, lichte woonkeuken met grote eettafel biedt een prachtig uitzicht over de zwemvijver. Als de glazen deuren geopend zijn, wordt buiten met binnen verbonden. Dit geeft veel licht en ruimte aan deze centrale plek in het huis.

DRT bracht de Urban Velvet design gietvloer aan. Deze polyurethane vloer is flexibel en krasvast.

Luxe boerderij interieur

Het kookeiland heeft een spoelbak met een Quooker. De aanrecht tegenover het kookeiland heeft een RVS blad met inductie kookplaat. De muur van de keuken is gemetseld met oude stenen in een warme kleur en herinnert je eraan dat je achter de voorgevel van een authentieke boerderij zit.

De keuken bevat een Quooker en inductiekookplaat, maar de meeste apparatuur bevindt zich in de ruimte naast de keuken.

Sfeervolle gashaard

De lichte zithoek van het luxe boerderij interieur is direct naast de woonkeuken gesitueerd, heeft een fantastisch uitzicht op de velden achter de zwemvijver. Dit is echt een plek om lekker te lezen, te loungen of om bij de vlammen van de gashaard weg te dromen.

Het parket werd geleverd en gelegd door H&T Vloeren.
De Rooy Metaaldesign vervaardigde en monteerde twee taatsdeuren en twee schuifdeuren met een bijzonder smal profiel.


“Een bioscoopruimte verdient een plek in het woongedeelte van een huis”


De mooie potten met beplanting werden geleverd door Bloei Interieurbeplanting.
De thuisbioscoop met audiospeakers van Bowers & Wilkins werden geleverd en geïnstalleerd door Remkes beeld & geluid.

Home cinema

Naast de zithoek vinden we in het luxe boerderij interieur ook de tv-kamer met bioscoopscherm. De professionele audio-installatie maakt het geheel compleet. Het bioscoopscherm is mooi weggewerkt in een nis.

Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Authentiek, Boerderij, Master bedroom, Slaapkamer, Hästens, Boxspring, Kunst

Het Hästens bed werd geleverd door Schellen Slaapcomfort.

Watervalkraan

De masterbedroom bevindt zich op de begane grond. De slaapkamer heeft warme donkere tinten en ook vanuit deze plek heb je zicht over de zwemvijver. Naast de slaapkamer vind je de badkamer waar het vierkante bad met watervalkraan erg opvalt. De twee ronde spiegels met ingebouwde lampen hangen boven het strakke wastafelmeubel. De fotowand achter het bad en de douche geeft het idee dat je middenin de natuur staat.

Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Authentiek, Boerderij, Badkamer, Bad, Douche, Wanddecoratie, Ronde Spiegels, Shutters

De zwarte lindehout jaloezieën met 63mm brede lamellen en brede ladderbanden (38mm) in de badkamer en hal werden geleverd door Maatstudio.nl.

Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Authentiek, Boerderij, Badkamer, Vierkant bad, Bad, Watervalkraan, Wanddecoratie, Wandbekleding, Houten vloer, Visgraatvloer

Clou leverde dit bijzondere bad en de waskommen.

Klassieke woning

De voorzijde van de woonboerderij heeft een klassieke uitstraling. Boven de ramen en langs de dakrand is siermetselwerk toegepast. Het siermetselwerk geeft een nostalgische uitstraling en karakter aan de boerderij. Alle ramen zijn voorzien van houten luiken. De tuin aan de voorzijde van de woonboerderij is klassiek ingericht. De tuin werd gerealiseerd door Puur Groen.

Strak en modern

De achterzijde van de woning vormt een groot contrast met de voorzijde. De gevel is wit gestuukt en is voorzien van veel glas. De aanbouw aan de linkerzijde van de woning is de overkapping van het terras. Het terras heeft een kookgedeelte met een barbecue. De tuin herbergt verschillende zit- en loungeplekken, zodat je gedurende de dag in de zon kunt zitten.

Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Authentiek, Boerderij, Tuin, Lounge, Ligbedjes, Relaxen, Zwemvijver, Vlonder, Terras, Tuinaanleg, Design meubelen, Tuinmeubilair


“De klassieke voorgevel en de moderne achterzijde vormen een contrast”


Puur groenprojecten ontwierp de buitenruimte en legde alles aan, waaronder een hele grote natuurvijver. De tuinmeubelen zijn van Borek.

Garagedeur

Naast de woonboerderij staat het bijgebouw met verschillende slaapkamers en een tweede woongedeelte. Op de begane grond vinden we de garage en de installatieruimte. De garagedeur van Different Doors vormt één geheel met de rest van de houten gevel en is vanaf de weg nauwelijks zichtbaar.

De garagedeur werd precies naar wens gemaakt door Different Doors.

Luxe boerderij interieur, Diane Interieurontwerp, B-TOO, Authentiek, Boerderij, Woonkeuken, Bakstenen muur, Keuken, Strak, Modern, Ovale tafel, Openhaard, Gashaard, Eettafel, Raampartij

 

Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: Dré Wouters & Erik van den Hurk

___

Meer projecten zien van Diane Interieurontwerp óf B-TOO?