• VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Luxe buitenjacuzzi | VSB Wellness

Aan het einde van een groene oprijlaan, waar vroeger de boer woonde en zijn akkers bewerkte, staat nu een prachtig modern landhuis: groot en indrukwekkend. Door het perfecte ontwerp van het huis en de verhouding ten opzichte van de grote kavel, past het landhuis prachtig in zijn omgeving. Dit is Twente, waar nog ruimte is en waar nuchterheid en een gevoel voor authenticiteit de boventoon voeren. Van der Linde Architecten is trotse tekenaar van deze gerealiseerde villa. Om dat sterke luxe buitengevoel te versterken is gekozen voor een sauna en jacuzzi van VSB Wellness.

Basis met units

Het landhuis bestaat uit een hoofdhuis met daaraan modern vormgegeven units. In het hoofdhuis bevindt zich de hal, woonkeuken en tv-kamer. Samen met de slaap- en badkamers op de eerste verdieping is dit de basis van het huis. Mooi zijn de looproutes, waarbij alle ruimtes als vanzelf in elkaar overgaan met zichtlijnen die nooit eindigen bij een muur. In deze ontwerpen loop je altijd naar het licht. De hal heeft bij binnenkomst meteen een wow-effect door het enorm hoge plafond, dat wordt versterkt door de witte, halfronde, stalen trap die de woonlagen op een elegante manier met elkaar verbindt.

Buiten is nooit ver weg

Naar buiten kijken is in dit huis nooit ver weg. Aangrenzend aan de woonkamer is een overdekt terras met buitenkeuken waar het in de avonduren goed toeven is. Op de andere hoek van het huis, waarnaartoe het terras gewoon doorloopt, is een buitenjacuzzi geplaatst. De jacuzzi is donker aan de buitenkant, wat perfect matcht met de donkere kozijnen van de woning. De voorkant van de jacuzzi is bekleed met kunststof planken met houtlook, zodat je geen plastic effect krijgt. Uiteraard kan de jacuzzi afgesloten worden met een hoogwaardige deksel, waardoor geen warmte verloren gaat en vuil geen kans krijgt. De sauna binnen, het andere wellness element van VSB Wellness, is van eenvoudig ontwerp. Het strakke uiterlijk van de sauna zorgt ervoor dat je er 100% kunt ontspannen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?