Suns tuinmeubelen, buitenlampen, tuinverlichting, hanglampen,

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Luxe buitenlampen op zonne-energie | SUNS Tuinmeubelen

Buitenverlichting is niet het gemakkelijkste onderdeel van het inrichten van je tuin. Waar leg je stroompunten aan? Hoe zorg je overal voor prettig licht? En wat als je het op een later moment wil veranderen? Aan die lastige situatie komt nu een eind. SUNS biedt namelijk een collectie luxe buitenlampen op zonne-energie. Daardoor heb je alle vrijheid om lampen te plaatsen waar je maar wilt.

Tot 18 uur licht

De Solar-buitenlampen van SUNS zijn een volwaardig alternatief voor buitenlampen met een stroomdraad. Zo gaan de lampen op een volle batterij tot wel 18 uur lang mee. Veel meer dan een zomeravond lang is. De lampen laden vanzelf op bij daglicht/zonneschijn en je kunt ze ook opladen via de USB-C poort. De lampen bieden drie standen om in lichtintensiteit te variëren en je kunt ze automatisch laten aanspringen als het donker wordt.

Suns tuinmeubelen, buitenlampen, tuinverlichting, hanglampen,

Design  matters

Tot zover alle technische informatie. Want wat de Mr. & Mrs. Solar collectie van SUNS vooral biedt is heel aantrekkelijk design. De lampen zijn er in een keur aan lantaarnontwerpen in aluminium, teak, staal en zelfs touwwerk. De meeste modellen zijn bovendien verkrijgbaar in drie maten. Zo heb je altijd een formaat en lichtopbrengst die bij je past. Ook biedt SUNS een aantal vergelijkbare modellen aan als windlicht, waar je een kaars in plaatst.

Sfeer standaard

Wat de collectie extra bijzonder maakt zijn de lampenstandaards. De stevige staanders Ivy, Jane en Jill bieden je de mogelijkheid de lamp op te hangen om licht bijvoorbeeld boven een tafel te brengen.  Met de charmante standaards creëer je gemakkelijk een intieme en huiselijke sfeer buiten.

Suns tuinmeubelen, buitenlampen, tuinverlichting, hanglampen,

Draadloos lichtplan

De buitenlampencollectie van SUNS geeft je alle vrijheid om lampen te plaatsen waar je maar wil. Zo geniet je op ieder moment van licht op de juiste plek. Ook kun je er een compleet draadloos lichtplan voor je tuin mee ontwerpen. En verandert er in de toekomst iets? Dan verandert je verlichting in een handomdraai mee.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?