Luxe buitenmeubilair voor optimaal comfort

SUNS Tuinmeubelen

Wie verlangt er nu niet naar, een heerlijk plekje in de tuin waar je je helemaal terug kunt trekken. Ruimte voor een heerlijk ligbed, waar je een boek kunt lezen, naar muziek kunt luisteren of bij kunt kleuren; je wil hier volledig kunnen ontspannen. Fijne buitenmeubilair mag dan ook niet ontbreken. Gelukkig heeft SUNS Tuinmeubelen een uitgebreid assortiment met het fijnste buitenmeubilair. Daarom laten we je graag kennis maken met een aantal van SUNS topproducten.

Buitenmeubilair, tuinontwerp, SUNS Tuinmeubelen

SUNS Marino Lounger

Wie denkt aan buitenmeubilair zal waarschijnlijk eerst aan een eettafel met bijpassende stoelen of een loungebank denken. Maar een heerlijk ligbed is ook zeker het overwegen waard. De SUNS Marino Lounger is daar het perfecte voorbeeld van. Het ligbed heeft een licht verende zitting, een comfortabel kussen en een rugleuning die je stabiel en eenvoudig in de juiste positie zet. Daarnaast werd de lounger gemaakt van kwalitatieve weerbestendige materialen, zodat je hem gerust buiten kunt laten staan. Op zoek naar iets wat nog meer comfortabel is? Kies dan voor de SUNS Tutti Lounger.

SUNS Terme Lounger

Een ander fantastisch ligbed van SUNS is de SUNS Terme Lounger. Dit is het ligbed voor echte fijnzitters. Deze lounger beschikt over dezelfde kenmerken als de Marino Lounger, maar biedt naast een hoofdkussen een zitting die je schuin naar beneden in kunt klappen. Hierdoor geniet je van een diepere zit en optimaal ergonomisch comfort. De zitting werkt met behulp van een hydraulische pomp, zodat je hem heel eenvoudig in kunt stellen zonder dat je overeind hoeft te komen.

Buitenmeubilair, tuinontwerp, SUNS Tuinmeubelen

SUNS Lido Lounger

Maar je zou nog een stapje verder kunnen gaan en kunnen kiezen voor de SUNS Lido Lounger. Deze stijlvolle all-teak lounger roept het echte beach gevoel op. Het teakhout waaruit dit ligbed werd vervaardigd is oersterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. De kussens passen perfect, zijn dik gevoerd en afgewerkt met Sunproof. Dit is een aluminium buitenstof die weerbestendig en kleurvast is. Voor optimaal comfort.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 02-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen