Bod'or, luxe deuren, villa, deuren

  • Bod’or Nederland b.v.
  • Broekstraat 1
  • 5711 CT Someren

Luxe deuren in moderne villa | Bod’or 

Deze woning met krachtige uitstraling en Marbella-gevoel is enkele jaren geleden door Van der Linde Architecten gerealiseerd. De moderne villa heeft een warm karakter wat direct opvalt bij het betreden van de woning. De luxe deuren- en kozijnsystemen zijn verzorgd door Bod’or.  

Symmetrische hal

Wanneer je deze opvallende villa binnentreedt, bevind je je direct in een symmetrische hal. Deze hal heeft een wow-factor mede dankzij de schitterende hanglamp. Het ontwerp van de gehele woning is symmetrisch opgebouwd, wat gelijk terug te zien is in de hal. Via de grote openslaande houten deuren met steellook kom je terecht in de woonkamer. Wanneer de luxe deuren gesloten zijn, heb je door het glas alsnog doorkijk naar de living.  

Unieke deuren

De steellook deuren scheiden de living van de hal. De zwarte deuren passen goed bij de grijs getinte gerookte glazen wand bij de trap. Ook de andere deuren en zwarte details in de woning zorgen samen voor een geheel. De luxe deuren van Bod’or zijn uniek en exclusief. Zo zijn de binnendeuren bekleed met exclusief leer.

Bod'or, luxe deuren, villa, deuren

Sfeervol

In de woning zijn de behoeften van de bewoners gecombineerd met de mogelijkheden die de woning biedt. Hieruit is een sfeervol en samenhangend geheel ontstaan. Sterke zichtlijnen zijn door de gehele woning doorgevoerd, ook bij de luxe deuren. Modern en klassiek zijn gecombineerd en symmetrie en licht speelt een hoofdrol bij dit ontwerp. 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Dré Wouters

____

____

Meer projecten bekijken van Bod’or?