Luxe domotica systemen

Prowork

Elke woning is voorzien van technologie. Denk hierbij aan verlichting, klimaatcontrole, muziekinstallaties en netwerken. Door gebruik te maken van slimme, technische oplossingen kun je tegenwoordig nog meer genieten van je eigen woning. Prowork verzorgt al 25 jaar intelligente woonoplossingen om jou zo comfortabel mogelijk te laten leven.

Demotica-Prowork, 25 jaar, the art of living

Nieuwe ontwikkelingen

In die vijfentwintig jaar zijn de technische landschappen waarbinnen we technieken toepassen veel veranderd. Achter een klein lampje zitten tegenwoordig diverse digitale technieken. Woningen worden steeds slimmer. Het lijkt soms vanzelfsprekend, maar hier komt natuurlijk veel techniek bij kijken. Prowork denkt graag met haar klanten mee. Zowel op het gebied van veiligheid en comfortabel wonen als op het gebied van energiebeheer.

Ervaar de voordelen van een domotica systeem

Een domoticasysteem zorgt ervoor dat alle technische functies in en rondom jouw woning centraal aangestuurd kunnen worden. Met een App op je smartphone bedien je diverse apparaten. In die vijfentwintig jaar is er op het gebied van toepasbare (systeem)technieken dus wel het een en ander veranderd. Prowork noemt het ook wel de ‘art of living’. Ze zijn een vooruitstrevend en innovatief bedrijf. Alles wordt gemaakt op basis van de wens van de klant.

Meer over Prowork

Prowork staat al ruim 25 jaar voor gebruiksvriendelijk domotica in en rondom huis. Het team ontbreekt niet aan kennis en ervaring. Zo weet het toonaangevende domotica bedrijf iedere keer weer een comfortabele en veilige omgeving te ontwikkelen met de nieuwste technische ontwikkelingen. Alle technieken worden geïntegreerd, om uw woning zo slim mogelijk te maken. En dat alles is natuurlijk uiterst gemakkelijk te bedienen. Heerlijk wonen, werken en ontspannen is dan ook het uitgangspunt bij ieder project.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 14-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Prowork