Luxe donkere keuken

Van Essen Keukens

Van Essen Keukens staat niet bekend om één bepaalde interieurstijl zoals landelijk, klassiek of modern. De keuken wordt gebaseerd op een beeld wat jij als klant al hebt. Met de kennis en ervaring die Van Essen Keukens in huis heeft, wordt jouw beeld aangevuld. Zo ontstaat er keer op keer een unieke keuken. Ook bij dit project is het resultaat weer verbluffend: een strakke, luxe donkere keuken.

donkere keuken, Van Essen Keukens, The Art of Living

Donkere keuken met contrast

In een nieuwbouwwoning in Amstelveen nam Van Essen Keukens de opdracht aan om de woonwens van de bewoners in vervulling te laten gaan. We zien hier het keukenmodel Canova. De donker gebeitste keuken bestaat uit één lang kookeiland, wat verlengd wordt met een ruim zitgedeelte, en een hoge dichte kastenwand. In de kastenwand is alle apparatuur verwerkt zoals de wijnkoeler, koelkast en de verschillende ovens. Het werkblad van Kwarsiet biedt een mooi contrast ten opzichte van de donkere keuken.

Meer over Van Essen Exclusieve Keukens

25 jaar geleden begon Martin van Essen als meubelmaker en intussen is Van Essen Exclusieve Keukens uitgegroeid tot een welbekende luxekeukenleverancier. Met meer dan tien medewerkers in dienst voor de realisatie van luxe keukens heeft hij al diverse projecten gerealiseerd, van landelijke tot aan industriële keukens. Samen met een team van professionals worden alle keuzes voor de keuken aan de hand van een goed advies gemaakt. Zo ontstaat er een ontwerp dat voldoet aan al jouw voorkeuren, maar daarnaast ook functioneel en realiseerbaar is. Doordat de organisatie met uiterst zorgvuldig geselecteerde merken werkt zoals Miele, Quooker, Bora, Gaggenau en Sub Zero Wolf wordt een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd en wordt de keuken voorzien van alle gemakken van het heden.

donkere keukens, Van Essen Keukens, The Art of Living