Luxe donkere keuken, donkere keuken, Tieleman Keukens

  • Tieleman Keukens
  • Korendreef 15
  • 3241 AS Middelharnis
  • Contact:
  • Tel.: 0187-602555
  • E-mail: info@tieleman.nl

Luxe donkere keuken | Tieleman Keukens 

De tijdloze lichte keukens moeten de laatste tijd steeds vaker plaats maken voor een nieuwe trend: donkere keukens. Nu ze op de kaart staan, lijkt er geen houden meer te zijn aan hun groeiende populariteit en dat is erg begrijpelijk. Deze keukens zijn geweldige eye-catchers, brengen sfeer in huis en zien er luxueus uit. Deze prachtige Eggersmann keuken gerealiseerd door Tieleman Keukens is daar een voorbeeld van.

Luxe donkere keuken, donkere keuken, Tieleman Keukens

Stijlvolle zwarte keuken  

De juiste keuze maken is niet altijd even makkelijk, maar toch zijn de eigenaren erin geslaagd om een prachtige donkere keuken samen te stellen. Het was al vrij snel duidelijk dat de keuken helemaal zwart zou worden. De basis moest rust uitstralen. Met accessoires, bloemen en lampen zou er contrast gecreëerd worden in de keuken. Hoewel de keuken volledig zwart en greeploos is, hebben de fronten wel een houtnerf.

Luxe donkere keuken, donkere keuken, Tieleman Keukens

De perfecte combinatie

Deze keuken bestaat uit een groot kookeiland met kastenwand. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien. Zo is er gekozen voor een Bora Professional inductiekookplaat met zwarte draaiknoppen en afzuigsysteem, deze voert lucht af op een zijwaartse manier. Hierdoor is er geen losse afzuigkap nodig, wat ook meer rust uitstraalt. Ook is deze donkere keuken voorzien van twee ovens. Zo beschikt de keuken over een Miele combi stoomoven/magnetron en een gewone- en heteluchtoven van Miele. Bij een luxe keuken, hoort natuurlijk een prachtige kraan. Er is gekozen voor een zwarte kraan, omdat alles in de basis zwart moest zijn. Voor het aanrechtblad is gekozen voor een granieten blad van Van Gils in de kleur Nero Assoluto Antiek. Een prachtig mooi diepzwarte kleur graniet. Doordat het een natuurmateriaal is dat uit één stuk gewonnen wordt, zal het blad niet snel tekenen van slijtage vertonen.

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Tieleman Keukens

____

____

Meer projecten bekijken van Tieleman Keukens?