Luxe douche pui met prachtig marmer

Kunst-siersmederij Rein Tupker

Deze fenomenale masterbedroom heeft zijn indrukwekkende uiterlijk te danken aan een prachtig ontwerp dat werd uitgevoerd in rijke materialen. Materialen zoals het bijzonder natuursteen, messing en zachte stoffen vormen dan ook de basis van het design. Dit ontwerp wordt verder aangevuld met verschillende even bijzondere accessoires, zoals een heuse kroonluchter, een uniek hoofdbord en een bijzondere poef. Maar de echte eyecatcher binnen deze prachtige slaapkamer is toch wel de royale ingebouwde douche, vervaardigd uit marmer. Aan de laatstgenoemde leverde kunst-siersmederij Rein Tupker een belangrijke bijdrage, ze zorgden voor een prachtige messing douche pui.

Douche pui 

Deze unieke douche pui werd geplaatst tegen bijzonder groen marmer. Om ervoor te zorgen dat deze kleur goed tot zijn recht kwam werd de pui vervaardigd uit messing en glas. Het messing is gepatineerd, waardoor deze een verouderde uitstraling heeft. Van zichzelf heeft messing een goudkleurige teint. Deze mooie kleur zorgt ervoor dat de douche een exclusieve uitstraling heeft die erg goed past bij de sfeer van de rest van de ruimte. De vakverdeling werd bepaald uit de facetten van het marmer en zorgt zo voor een doorlopende belijning. Dit toont aan dat goed over alles werd nagedacht en dat de keuzes niet zomaar zijn gemaakt. Het eindresultaat oogt dan ook harmonieus en als één echt geheel.

Meer over Kunst-siersmederij Rei Tupker 

Kunst-siersmederij Rein Tupker was al bij veel uiteenlopende projecten betrokken voordat ze hier mee aan de slag gingen. Het bedrijf werkt dan ook met ijzer, brons, messing en koper, volledig naar wens van de opdrachtgever. Ze hebben al veel ervaring en hun kennis is dan ook onbeperkt. Dat betekent dat goed naar de wensen van klanten geluisterd wordt en dat alle producten die zij realiseren volledig maatwerk zijn. Kies je voor een product van Rein Tupker dan weet je dat je iets unieks in handen krijgt, en wie wil dat nou niet?

Editor: Media team

Datum: 29-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living