Luxe en landelijk wonen in de Randstad

Maison Sucre

Bij Maison Sucre kun je terecht voor passend woonadvies en de mooiste interieurontwerpen. Met veel passie weten zij de meest uiteenlopende projecten succesvol af te ronden. Dit doen ze door goed naar de wensen van hun klanten te luisteren en dit te combineren met hun eigen ervaring en expertise. Een goed voorbeeld hiervan is deze landelijke, maar luxe woning in de Randstad. Om dit eindresultaat te komen hebben zij samen met de bewoners een hele reis afgelegd. Deze reis begon bij de wens tot een verbouwing en de vraag hoe dit er dan uit zou komen te zien. Uiteindelijk was dit schitterende, exclusieve interieur het eindresultaat, een resultaat waar de klant ontzettend blij mee is.

Goede communicatie

Zoals al is benoemd is een heel proces aan dit interieurontwerp voorafgegaan. Al sparrend zijn de wensen van de klant in kaart gebracht, waardoor het plaatje uiteindelijk steeds scherper kon worden. Alle mogelijke opties en details zijn besproken. Zo konden doordacht keuzes gemaakt worden en kregen de opdrachtgevers inzicht in het proces. Beide partijen hebben dan ook met veel plezier samengewerkt. Een goede onderlinge communicatie was hierbij de key. Dit is ook iets waar Maison Sucre tijdens de realisatie van al haar projecten naar streeft. Zo kunnen zij goed advies uitbrengen en worden de mooiste projecten realiteit.

Naadloze verbinding

Door deze intensieve begeleiding zijn het in- en exterieur naadloos aan elkaar verbonden geraakt. Een warm, sfeervol familiehuis is zo realiteit geworden. Dit uit zich in verschillende landelijke kenmerken, een doordacht kleurenpalet, duidelijke materiaalkeuzes en mooie zichtlijnen. Het exterieur is bijvoorbeeld verrijkt met een rieten dak, wit stucwerk en grote raampartijen. Maar ook in het interieur komen de typische elementen terug. Zichtlijnen zijn bijvoorbeeld op mooie wijze benadrukt en natuurlijke kleuren spelen de hoofdrol in het interieurontwerp. Wie had ooit kunnen denken dat je zo prachtig en landelijk zou kunnen wonen in de Randstad.

Editor: Media Team

Datum: 16-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Maison Sucre