Luxe geluidsinstallatie voor een intense beleving van geluid 

The Stage Managers

Een goede geluidsinstallatie geeft het interieur op een bijzondere wijze zo veel meer dimensie. Daarom is een goede luidspreker ook geen overbodige luxe. Wie dat als geen ander begrijpt zijn The Stage Managers. Zij zijn een audiovisuele leverancier binnen de Benelux voor het professionele segment op de private- en zakelijke markt. In het top segment kozen zij voor de MAUI P900 van het audio merk LD-Systems exclusief ontworpen door Porsche design, wat resulteert in een luidspreker met de beste voorzieningen omtrent audiotechnologie en een erg interessant ontwerp. Laat je onderdompelen in een nieuwe wereld, een wereld boordevol innovatie, nieuwe technologieën en design.  

Functionaliteiten  

De MAUI P900 werd ontworpen voor het professionele segment. Dit is meteen te merken als je naar de uitmuntende prestaties van het ontwerp kijkt. De bijzondere luidspreker kolom is voorzien van 50 ingebouwde premium speaker drivers. Deze drivers zijn perfect en erg precies op elkaar afgestemd waardoor de audioprestaties nu met niets te evenaren zijn. Ook doormiddel van bluetooth kun je eenvoudig direct muziek afspelen op de geluidsinstallatie en daarnaast kun je de luidspreker middels de bluetooth functie ook koppelen aan jouw huidige audiosysteem, voor nog een nog intensere beleving van geluid.  

Het design  

De MAUI P900 heeft ook verschillende awards mogen ontvangen voor het functionele design. Het ontwerp is dan ook onderscheidend en laat zich het beste omschrijven als strak en hedendaags. De horizontale weergave heeft een spreiding van 140 graden en een verticale weergave en spreiding van 15 graden. Hierdoor vindt het geluid op unieke wijze zijn weg in iedere ruimte en klinkt het kristalzuiver. Het design van de geluidsinstallatie is dus erg eigentijds, waardoor het erg goed past binnen verschillende interieurstijlen en designs. De speaker is te verkrijgen in graphite black, platinum grey en cocoon white zodat hij altijd wel past bij de door u beoogde stijl. De MAUI P900 sluit dus niet alleen qua functionaliteit aan bij een luxury lifestyle maar ook qua design. Voor informatie en demo aanvraag kunt u contact opnemen met The Stage Managers.

Editor: Media team

Datum: 11-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: The Stage Managers