glasprojecten, stylish Glass, the art of living

  • Stylish Glass
  • Cartografenweg 32
  • 5141 MT Waalwijk

Luxe glasprojecten | Stylish Glass

Zoek je een unieke douchewand, of wil je graag je thuiskantoor afsluiten van de living zonder dat je de verbinding echt verliest? Beide voorbeelden klinken als een klus voor Stylish Glass, een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige glasprojecten. Zij weten precies wat mogelijk is met glas en hoe dat te realiseren. Deze partij is de perfecte partner om mee samen te werken als het gaat om maatwerk. We laten hieronder een paar mooie projecten zien van deze professional in glasbewerkingstechnieken, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden.

Lijnenspel

Het eerste project betreft het plaatsen van een glazen wand met dubbele toegangsdeur waarvan de deuren een ontwerp zijn van Bob Manders in samenwerking met Müller Jabusch in Oisterwijk. Het staalwerk zorgt voor een mooi lijnenspel zonder echte vakverdeling, waardoor je een rustig en gelikt resultaat krijgt.

glasprojecten, stylish Glass, the art of living

Veiligheid

Project twee is een glazen trapbalustrade, waarbij het uiteraard vooral belangrijk was dat het een veilige balustrade zou worden die daarnaast ook zeker wel meteen in het oog mag springen. Het ontwerp is te danken aan Pieter Laureijs.
glasprojecten, stylish Glass, the art of living

Brons

Als laatste zie je de bronzen douchewand in de showroom van Tizdesign. Door hier te kiezen voor gerookt glas, tref je dezelfde kleurenfamilie als de bronzen tegeltjes op de achterwand van de doucheruimte. Deze douchewand meet van plafond tot vloer en daarmee creëer je optisch veel hoogte in deze ruimte.

Eigen productie

Stylish Glass is gespecialiseerd in hoogwaardige glasprojecten. Ze denken mee en zetten een stap extra om het zo mooi mogelijk te maken zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Doordat zij het productieproces in eigen hand hebben, weten ze precies wat allemaal mogelijk is. Ze zijn vooruitstrevend en gaan graag uitdagingen aan. Het is fantastisch om te zien hoe glas, dat vaak doorzichtig is, een element toevoegt aan een ruimte waardoor het nog gaver en mooier wordt.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Stylish Glass

____

____

Meer projecten van Stylish Glass bekijken?