Luxe heaters die via een infrarood systeem verwarmen

HEATSTRIP

Je zit onder de overkapping, met een wijntje in je hand en de zon gaat langzaam onder. De schitterende zonsondergang lijkt wel een schilderij, zo mooi lopen de kleuren in elkaar over. Normaal gesproken zou je nu naar binnen moeten verplaatsen omdat het langzaamaan kouder wordt op deze heerlijke zomeravond. Gelukkig hoeft dat nu niet, want je hebt sinds kort een fijne terrasverwarmer van HEATSTRIP onder de overkapping. Hierdoor zal het tot de late uurtjes aangenaam warm blijven. De terrasverwarming van HEATSTRIP is dan ook niet voor niets een veel gekocht product. De heaters maken gebruik van infraroodstraling om warmte af te geven, maar zien er tegelijkertijd erg stijlvol uit. Ze mogen dan ook niet ontbreken in iedere fijne buitenruimte.

Infrarood, verwarming, Heatstrip

Een infrarood systeem 

Door te werken met een infrarood systeem verwarmen de heaters van HEATSTRIP op een vergelijkbare manier als de zon. Infraroodstraling is namelijk een vorm van elektromagnetische straling die warmte direct op mensen en objecten over kan brengen zonder de lucht mee te verwarmen. Hierdoor werken de verwarmers op een erg efficiënte manier. De objecten en personen die verwarmd worden door de heaters absorberen de infraroodstraling en geven op hun beurt weer warmte af aan de omgeving. Hierdoor ontstaat een aangename comfortabele en gelijkmatige warmte.  

Volledig naar wens 

HEATSTRIP beschikt over een uitgebreide collectie aan verwarmers, die allemaal verschillen in types, wattages, lengtes en maten. Hierdoor kun je altijd een model kiezen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Bovendien zijn er plafond gemonteerde, wand gemonteerde en vrijstaande units beschikbaar, afhankelijk van de gewenste toepassing. Deze flexibiliteit zorgt er ook voor dat de heaters in verschillende omgevingen te gebruiken zijn. Denk aan binnen- en buitenruimtes van onder andere woningen, kantoren, restaurants, terrassen en serres. Kortom, de heaters van HEATSTRIP combineren een hoogwaardig design met een erg goede kwaliteit. Ze zijn dan ook zeker het overwegen waard.  

Editor: Media Team

Datum: 17-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Heatstrip