luxe inbouwhaarden, daniëls openhaarden, the art of living

  • Daniëls Openhaarden
  • Kleiweg 225-231
  • 3051 XK Rotterdam

Luxe inbouwhaarden | Daniëls Openhaarden

Een uniek, landelijk en bosrijk stukje Rotterdam aan de Ringvaart zorgt voor luxe wonen op de meest geliefde locatie van de wereldstad. Wie deze exclusieve woning binnenstapt, wordt verrast. Toparchitectuur, zowel in exterieur als interieur naar een ontwerp van MdL Architecten Rotterdam. Een zee aan ruimte, verrassende zichtlijnen in tijdloos design. De sculpturale vormgeving van deze rietgedekte villa is elegant en ingetogen en sluit naadloos aan op het landelijke karakter van de omgeving, terwijl het bruisende centrum van de havenstad vlakbij is. De warmte binnen is neergezet middels een uiterst charmante inbouwhaard van Daniëls Openhaarden. Afgewerkt met exclusief goudkleurig behang stijgt deze eyecatcher uit boven al het andere.
 

Haarden als roomdivider

Tegenover de keuken bevindt zich de living, die voor driekwart is afgeschermd door een met goudkleurig behang omkleedde, plafondhoge roomdivider-haard. Moara Daniëls van Daniëls Openhaarden vertelt dat, naast de twee andere haarden in de villa, er in de living voor een duurzame gesloten gashaard is gekozen. Door het HR-systeem geeft deze direct volop efficiënte en behaaglijke warmte af. Een belangrijke eigenschap, omdat werking van de geïnstalleerde warmtepomp traag reageert. Er wordt continu geïnnoveerd op het gebied van wet- en regelgeving en er zijn inmiddels goede alternatieven voor het populaire stoken op hout of gas. Tegenwoordig zijn bijvoorbeeld bijna alle gashaarden eenvoudig om te bouwen naar propaangas”, laat Moara weten.

Stijlkamers voor inspiratie

Het nieuwste op het gebied van elektrische sfeervuren is de speciaal ingebouwde hologramtechniek. Dit nieuwe elektrische sfeervuur ziet er bijzonder realistisch uit. Dat laten ze graag zien in hun 700 m2 showroom in Rotterdam waar de juiste beleving en emotie wordt opgeroepen doordat ze onze stijlkamers in verschillende sferen hebben ingericht. Als familiebedrijf vinden ze van Daniëls Openhaarden het waarborgen van kwaliteit en veiligheid enorm belangrijk en is overleg in een vroeg stadium van de bouw gewenst. Door een intensieve samenwerking met hun grote netwerk van projectontwikkelaars, aannemers, architecten en in samenspraak met de consument is Daniëls vaak de verbindende schakel voor alle partijen. Maatwerk is waar het om draait en is samen met hun jarenlange vakmanschap, persoonlijke service en een eerlijk advies hun belangrijkste kernwaarden.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hans Gorter

____

____

Meer projecten van Danïels Openhaarden bekijken?