Luxe interieur met keramiek en suède

Huis van Strijdhoven

Wie denkt dat een compleet licht interieur niet spannend kan zijn heeft het mis. Deze prachtige villa is voorzien van een prachtig nieuw interieurontwerp dat helemaal aansluit bij de wensen van de bewoners. Door te werken met verschillende kleurtinten en bijzondere materialen zoals keramiek en suède kon een woning breed totaalconcept doorgevoerd worden. De verantwoordelijke voor dit mooie interieurontwerp is niemand minder dan Huis van Strijdhoven. 

Keramiek, Huis van Strijdhoven, luxe, The Art of Living

Lichte basis 

De basis van deze villa is behouden gebleven en als uitgangspunt gebruikt. Toch verlangde de bewoners naar een woning met meer sfeer en warmte. Daarnaast mocht het lichte karakter van de woning absoluut niet verloren gaan. Daarom heeft Huis van Strijdhoven gekozen voor zachte, lichte kleuren, rijke stoffen met verschillende texturen en luxe meubilair. Hierdoor werd een warme leefomgeving gecreëerd. 

Maatwerk 

Voor de woonkamer zijn een op maatgemaakte haard en televisiewand ontworpen. De nis rondom de televisie is uitgevoerd in keramiek, materiaal dat je elders in de villa ook tegenkomt. Keramiek in combinatie met de in suède uitgevoerde meubels zorgt voor een luxe uitstraling en maakt van het televisiemeubel een echte blikvanger. Deze uitstraling werd verder doorgevoerd op de eerste verdieping en in de master bedroom. Waar de op maatgemaakte bed achterwand de hoofdrol speelt en naadloos aansluit bij de rest van het interieur.  

Meer over Huis van Strijdhoven 

Huis van Strijdhoven is een high-end ontwerpstudio met veel ervaring omtrent het ontwerpen van luxe interieurs. Zij ontwerpen interieurs die bekend staan om hun comfort, balans, sfeer en eigenheid. Waarbij een luxe uitstraling natuurlijk niet mag ontbreken. De wens van hun klanten staat voorop en zij zullen je stapsgewijs meenemen door het ontwerpproces. Alles wordt tot in detail uitgevoerd en je kunt er vanuit gaan dat jouw interieur uniek en helemaal naar wens opgeleverd wordt.  

 

Editor: Media team

Datum: 28-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Huis van Strijdhoven