Luxe interieur | The Home Director 

In een bosrijk laantje troffen Karin Bakker, eigenaar van interieurbureau The Home Director, en haar partner een overwoekerd, maar stoer perceel vol prachtige oude dennenbomen. Dit was waar ze naar zochten: een plek om een huis te bouwen voor hun gezin op een karakteristiek stukje. De architect tekende een villa met optimale zichtlijnen waarbij alle ruimtes aan elkaar geschakeld zijn. Karin ging voor een luxe interieur. 

Luxe interieur, The Home Director, the art of living

Gietvloer: Motion Gietvloeren.

Luxe interieur, The Home Director, the art of living


“Een stoere mix van strak, natuurlijk design met een warme uitstraling”


Verlichten: Nexxt! Lighting Solutions BV. Banken (merk): Interiors DMF.

 

Zichtlijnen

Vanaf de woonkamer kijk je helemaal naar de achterzijde van het huis. Achter de weggewerkte houten voordeur geeft de hal via stalen taatsdeuren toegang tot een lichte eetkamer. Een stalen pui geeft in de volle breedte uitzicht op de tuin. De eetkamer is één ruimte met de woonkeuken, maar door een verschil in hoogte en vloerafwerking heeft Karin toch een slimme natuurlijke scheiding gecreëerd. De materialen in de keuken zijn de basis geweest voor het totale interieurontwerp. Zo komt het zwarte eiken van de keuken terug in de eetkamer tafel, de tv-kast in de living en de wasruimte.

Interieurbouw: RMR Interieurbouw.

Glaswanden en spiegelwand badkamer: Stylish glass. Interieurontwerpen: The Home Director.

Ontwerp bioscoop: Studio Hercules.

 

Elegante symmetrie

In de living vullen twee elegante U-vormige banken op pootjes de ruimte. Het warme kleed aan de voeten voelt behaaglijk en warm. De halfronde stalen erker is een echte eyecatcher en brengt veel licht in de woonkamer. De zwarte inbouwkast met open schappen biedt plaats aan accessoires die zorgvuldig zijn samengesteld. Het behang met een champagnekleurige glans maakt de elegante sfeer in de living compleet. Hier kom je tot rust, voel je je ontspannen en bovenal helemaal thuis.

Luxe interieur, The Home Director, the art of living

Tuinmeublen: HG Tuinmeubelen.

Luxe interieur, The Home Director, the art of living

Luxe interieur, The Home Director, the art of living

Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Wolswinkel. Tuinaanleg: Meker Tuinen. Architect: O5B Architecten.

Buitenverlichting: Rainforest Lighting BV.

 

Master bedroom en badkamer

Het luxe interieur wordt op de eerste verdieping gecreëerd door een combinatie van luxe stoffen en hoge inbouwkasten met messing G grepen. Het messing komt weer terug in de nachtkastjes en de cirkelvormige lamp. Het hoge hoofdbord met kussenwand karakteriseert de slaapkamer. In de master bathroom heeft Karin de lengte geaccentueerd door een vier meter lang badmeubel van corian met geïntegreerde wasbakken te plaatsen.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van The Home Director geschreven voor magazine nr. 3 2020
Fotografie: Jurrit van der Waal

_____

Wil je meer projecten zien van The Home Director?