Luxe Interieur, Van den Berg, the art of living

Luxe interieur met moderne elementen | Van den Berg Interieurbouw

Een volledig gerenoveerde bungalowvilla die luxe en schoonheid ademt en gekenmerkt wordt door het gebruik van rustige, zachte materialen. Hoewel de woning, die volledig ontworpen is door architect Pieter Elzenga van Aebele Interiors, qua oppervlakte niet bijzonder groot is, is deze wel ruim en bovenal luxe en modern. De producent van het maatwerk, Reinier van den Berg van Van den Berg Interieurbouw, laat ons alle bijzonderheden zien. Je treft hier een aantrekkelijke woning met luxe interieur dat is voorzien van moderne elementen.

Deurbeslag: Quincalux. Stalen deur: Robert Staal. Deurscharnieten: NV Argent Alu. Open haard: Jongeneel Open Haarden. Haard (merk): Kalfire Fireplaces.

Luxe Interieur, Van den Berg, the art of living


“Het is een keuken die geborgenheid uitstraat, een ruimte die veilig en tijdloos aandoet”


Interierbouw en keuken: Van den Berg Interieurbouw. Verlichting: SG Lighting Benelux. Kokendwaterkraan: Quooker Nederland B.V.

 

Blikvanger

Geheel terecht is de open haard een ware blikvanger. De marmeren cassette is speciaal voor deze woning vervaardigd en sluit naadloos aan op de warme kleurtoetsen van de living. Op de knusse sofa’s rondom de haard kunnen de bewoners zich op hun gemak terugtrekken, genietend van een wijntje en de ondergaande zon. Ook de ingebouwde eikenhouten wandplanken springen meteen in het oog. Deze planken zijn maar liefst vijf meter lang en uitgerust met ledverlichting voor een bijzondere sfeer.

Bad: Villeroy & Boch Badkamer en Wellness. Jaloezieën: Sunway Benelux B.V. Glas: Glass Inside Westland.

Luxe Interieur, Van den Berg, the art of living

Natuursteen: Wagemaker marmer garniet. Badkamerkranen: Gessi

Luxe Interieur, Van den Berg, the art of living

Wandbekleding: Arte international.

 

Eiland van zes meter

De keuken is een ruimte die geborgenheid uitstraalt, een ruimte die veilig en tijdloos aandoet. Het kopstuk van de keuken is het kookeiland van zes meter: een plek om uitgebreid te koken of gezellig samen te komen voor een borrel. De strakke lijnen en doorlopende greeplijsten geven het totaalplaatje een moderne look. Via het prachtige riverwashed werkblad stroomt de natuur als het ware de woning binnen.

Luxe Interieur, Van den Berg, the art of living

Aluminium kozijnen: Aluku Zuidland B.V.

Luxe Interieur, Van den Berg, the art of living

Ontwerp exterieur en interieur: Aebele Interiors. Bouwbedrijf: Brökling Bouw.

 

Weelde in haar puurste vorm

Nergens komt de natuur in dit luxe interieur zo mooi tot uiting als in de badkamer. De lichte keramische vloertegel in combinatie met het wasmeubel met een blad van jura Grey-natuurstee geven deze oase van rust een luxueuze uitstraling. Ook het eikenhout speelt hier een terugkerende rol: ditmaal in de fronten van het wasmeubel. Achter de spiegel, die rondom de randen is uitgerust met ledverlichting, is een geluidloos ventilatiesysteem weggewerkt voor een op en top beleving in de badkamer.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Evelien de Raaff geschreven voor magazine nr. 5 2020
Fotografie: Jurrit van der Waal & Reinier van den Berg

_____
Wil je meer projecten zien van Van den Berg Interieurbouw?