Luxe keukenaccessoires voor de finishing touch

ASWA Keukens

Nergens is ruimte zo waardevol als in de  keuken. Met de MultiMatic systemen van SieMatic gaat geen centimeter verloren.  Er is niet alleen gedacht aan de functionaliteit, maar ook aan het oog. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel tussen het innerlijk en uiterlijk van de kasten. Echt elke perfectionist gaat hier zielsgelukkig van worden. De vakverdelingen maken het mogelijk om jouw lades te ordenen tot misschien wel in den treure. Dus weg met die rommellade en verwelkom orde en rust in je keuken. Ook al zo enthousiast? ASWA Keukens kan jou er alles over vertellen en ook alle keukenaccessoires laten zien in hun showroom.

Voorraad- en keukenladen 

De voorraad- en keukenladen van SieMatic zien er net zo volmaakt uit als de manier waarop de functioneren. Volledig in licht eiken, donker rookkastanje of een combinatie met aluminium; er is altijd wel een variant die je aanspreekt. Daarnaast zijn de systemen die worden gecombineerd met aluminium vrij indeelbaar. Op een antislipmat laten de variabele systeemelementen van aluminium zich geheel naar de gewenste functie samenstellen.

Far and beyond

Daarnaast bestaan en voor de laden diverse functie elementen zoals porseleinen voorraadpotten in verschillende formaten die je steeds met potlood opnieuw kunt beschrijven. Door hun Flock2Block-onderzijde blijven de elementen op hun plaats staan, maar zijn ze toch makkelijk uitneembaar. Maar naast diverse bestekindelingen en voorraadpotten zijn er ook andere accessoires, zoals porseleinen kruidenpotjes of kruidenmolens, rollenhouders, messenhouders of USB-aansluitingen voor telefoons en tablets.

MultiMatic systemen, Keukenaccessoires-ASWAKeukens, the art of living

Flexibel indelingskarakter

Win tot 30% opbergruimte met het SieMatic MultiMatic systeem inclusief keukenaccessoires. Door dit gepatenteerde systeem wordt het flexibele indelingskarakter van de keukenladen doorgezet in de kasten met draaideur. De aluminium systeemelementen kunnen flexibel en eenvoudig in de hangrail worden geplaatst. Hierdoor kun je verschillende accessoires altijd op hoogte plaatsen. Bijvoorbeeld keukenrolhouders, bakjes voor kleine voorwerpen, kruidenvakhouders of koffiecapsulehouders. Met dit systeem ga je ervaren wat ze bedoelen met ‘een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd’.

Editor: Media team

Datum: 23-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: ASWA Keukens