Luxe keukenapparatuur om bij weg te dromen 

Tieleman Keukens

Een luxueus gevoel in je keuken creëer je door voor een keuken te kiezen die bij je past. Deze luxe Mereno keuken, afgewerkt met messing en notenhout, laat perfect zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hecht je belang aan duurzaamheid kies dan bijvoorbeeld voor een keukenblad met marmerlook, dat extra lang meegaat. Daarnaast maakt luxe keukenapparatuur je keuken helemaal af, denk bijvoorbeeld aan een wijnklimaatkast en een slimme koelkast. In dit artikel lees je meer over fantastische keukenapparatuur waarmee je een exclusiviteit de keuken in haalt. 

Keukenapparatuur, keuken, The Art Of Living

Waarom kiezen voor luxe keukenapparatuur

Om volledig zorgeloos in de keuken te staan, is keukenapparatuur essentieel. Bij Tieleman Keukens kun je terecht voor allerlei soorten keukenapparatuur die bij jouw (nieuwe) keuken passen. Er zijn natuurlijk een aantal apparaten die in de keuken niet mogen ontbreken, denk aan een koelkast en een kookplaat. Maar ga je voor dat exclusieve en luxe gevoel dan mag hoogwaardige apparatuur niet ontbreken. Een voorbeeld hiervan is een slimme koelkast die je boodschappen extra vers houdt. Door een combinatie te maken tussen essentiële apparatuur en hoogwaardige apparatuur creëer je zo je droomkeuken.

Slimme apparaten

Ten eerste zijn er ontzettend veel slimme apparaten op het gebied van keukenapparatuur. Niet alleen een slimme koelkast die je boodschappen langer vers houdt, ook kookplaten met extra functies. Zo is er de inductieplaat van BORA die je eenvoudig op pauze kunt zetten. Ook zit er een speciale smelt- en warmhoudfunctie in. Met deze kookplaat sta je zeker zorgeloos in de keuken. 

 

Keukenapparatuur, keuken, The Art Of Living

Luxe keukenapparatuur 

Naast slimme apparaten is er ook andere keukenapparatuur te vinden bij Tieleman Keukens. Denk aan heerlijk elegante ingebouwde koffiemachines waarmee je een latte of espresso maakt. Ook de wijnklimaatkast is een populair item. Hierin hou je je wijn lekker koel en etaleer je je mooiste flessen. Ook zijn er warmhoudlades die je borden warm kunnen houden, maar ook je eten kunnen ontdooien. Er zijn dus tal van mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. 

Keukenapparatuur, keuken, The Art Of Living

Wil je een nieuwe keuken of is je keukenapparatuur toe aan vervanging? Bij Tieleman Keukens kun je meer informatie vinden. Daarnaast kun je in de showroom alle keukens en het apparatuur in het echt bewonderen. 

Editor: Media team

Datum: 20-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Tieleman Keukens