Luxe keukenapparatuur van Gaggenau

Gaggenau

Gaggenau is een bedrijf dat al jaren meegaat en is uitgegroeid tot een toonaangevende firma op het gebied van de meest luxe keukenapparatuur. Zij bieden exclusieve producten van superieure kwaliteit. Deze producten kennen een strak design, worden gemaakt met de beste materialen en krijgen te maken met de nieuwste technologieën. Van ovens tot wijnkoelers bij Gaggenau hebben ze het allemaal, we lichten dan ook graag een paar van hun topproducten uit.

Icoon 

De EB333 is voor lange tijd al een Gaggenau-icoon. Traditie werd een nieuw jasje gestoken en dat uitte zich in dit hoogwaardige product. De oven heeft een tijdloos design en is gemaakt van roestvrijstaal en hittebestendig glas. Het apparaat is prettig bedienbaar en laat de nieuwste technologieën samenkomen. Deze klassieker is het middelpunt van de keuken. 

Stoomtechnologie 

Een aantal jaar geleden introduceerde Gaggenau stoomovens in de keuken. Sindsdien werd de stoomtechnologie verfijnd en dat resulteerde in een fantastische combi-stoomovens. Deze ovens zijn nauwkeurig te bedienen, hebben een veelzijdig programma en een zelfreinigend systeem. Daarnaast zijn ze qua design mooi te combineren met andere apparaten. 

Keukenapparatuur, Gaggenau, keuken, donker, The Art of Living

Koken met liefde 

Deze prachtige kookplaat is een flexinductie-kookvlak met ingebouwde automatische afzuiging. Het simpele zwarte design, maakt de kookplaat perfect voor gebruik in iedere keuken. De hierbij solide verlichte bedieningsknoppen en het gegeven dat de plaat goed schoon te houden is, laat je iedere dag met liefde koken.  

Keukenapparatuur, Gaggenau, keuken, donker, The Art of Living

Klimaatkast 

Wie een wijnliefhebber is, vindt de wijnklimaatkasten van Gaggenau vast ook erg interessant. Deze kasten zijn volledig te verwerken in het keukendesign en sluiten daardoor naadloos aan bij de rest van het ontwerp. Door de combinatie van eikenhouten legplanken, het roestvrije staal en de subtiele ledverlichting wordt een prachtig smaakvol design gerealiseerd. 

Keukenapparatuur, Gaggenau, keuken, donker, The Art of Living

Perfecte keukenapparatuur 

Het allermooiste servies en glaswerk verdiend een goede behandeling. De vaatwasser van Gaggenau staat hier garant voor. De korven verlopen soepel en zijn voorzien van een siliconen coating voor optimale bescherming. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor speciale sproeiers voor ongekend resultaat. Voor alle bezigheden in de keuken heeft Gaggenau de perfecte keukenapparatuur.  

Editor: Media team

Datum: 12-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Gaggenau