Luxe LED spot met luchtventilatie

Hoogspoor

Een goed lichtplan en de juiste verlichting op de juiste plek is een echte must. Op deze manier kun je van iedere ruimte gebruik maken zoals jij dat zou willen. Een ander belangrijk aspect binnen de woning is de luchtventilatie, het zorgt voor een fijne leefomgeving. Nu is het mogelijk om deze twee elementen te combineren. Het merk Prado heeft een LED spot ontwikkelt met een luchtventiel waardoor je het beste van twee werelden kunt ervaren.

LED spot, lichtplan, Hoogspoor

Ventilatiesysteem 

De LED spot heeft niet alleen een mooi en functioneel design, maar hij werd op subtiele manier gecombineerd met een luchtventiel dat geschikt is voor lucht aan- en afvoersystemen. Daarnaast is hij op verschillende manieren in te stellen en kun je zelf bepalen welke luchtsnelheid het meest geschikt is voor de ruimte, zodat het ventilatiesysteem goed blijft werken.

LED Spot 

Niet alleen het luchtventiel van dit ontwerp is van goede kwaliteit, maar ook de specificaties van de LED spot. Door een glazen lens kan de spot verschillende bundelbreedtes geven, waardoor je zelf de hoeveelheid licht kunt bepalen. Daarnaast heeft de LED spot een lichtopbrengst tot maar liefst 1100 meter. Ook zijn de spots uitermate geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes en kun je ze verkrijgen in kantelbare en niet-kantelbare uitvoeringen. Je kunt er alle kanten mee op. 

 Verschillende uitvoeringen  

Naast dat je dus kunt kiezen voor een kantelbare en niet-kantelbare uitvoering, mag je ook nog de keuze maken uit een Prado LED spot met of zonder randje. De variant met het randje is wat eenvoudiger te plaatsen. Om de randloze spot te plaatsen heb je een speciale plasterkit nodig, hierdoor zal hij op prachtige wijze verzinken in het plafond.  

Hoogspoor als verkoper 

Hoogspoor is door Prado geselecteerd als verkoper van dit waanzinnige product. Dit is bijzonder omdat de LED spots met luchtregeling niet overal verkocht mogen worden. Maar omdat Hoogspoor bezit over de vereiste kennis en weet hoe de spots te monteren zijn, mogen zij jou adviseren over de spots. Zij zijn dan ook erg trots op het feit dat zij dit product mogen toepassen in hun lichtadviezen en lichtplannen.  

Editor: Media team

Datum: 17-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hoogspoor