maatwerkinterieur, the grand interior, the art of living, interieur

  • The Grand Interior
  • Poeldijkstraat 321
  • 1059 VL Amsterdam

Luxe maatwerkinterieur | The Grand Interior

Frank Versteeg van The Grand Interior staat bekend als  de  rising  star in de wereld van interieur en design.  Met  een  eigentijdse kijk op  luxury  living  creëerden  Frank en zijn team een  maatwerkinterieur  voor iedere ruimte van deze luxe villa in Hilversum.  Deze stijl en visie staan beter bekend als The Grand Style.  Denk hierbij aan strakke lijnen, luxe stoffen en warme elementen.  

maatwerkinterieur, the grand interior, the art of living, interieur

Mooie materialen

De bewoners van dit project hebben gekozen vooreen nauwe samenwerkingtussenBouwbedrijf BroekeenThe GrandInterior,omdat dezegarantstaanvoor een totaalbeleving. De woning zelf heeft eenklassieke doch landelijkeuitstraling.  Ditgaatperfectsamenmet de luxe elegante inrichting vanThe Grand. Hoogwaardige materialen, luxueuze stoffen en een duurzame vormgevingmakendat iedere ruimte lekker aanvoelt. Het is een maatwerkinterieur geworden waarin strakke elementen en lijnenverfijndwordenafgewisseldmetmooiematerialenzoalszachte veloursen warmehoutsoorten. 

maatwerkinterieur, the grand interior, the art of living, interieur

Visualisatie

De woning is volledig in 3d gevisualiseerd. Het totaalontwerp is haast niet van echt te onderscheiden. Zoals Frank zelf zegt:“Metde visualisatie leg je de lat hoog. Het is ons toch gelukt om het in werkelijkheid nog mooier te maken en daar zijn we trotsop. In dit interieur zijn naast eigen ontwerpenvan The Grandookproductentoegepastvande volgende leveranciers:Maretti, Eric Kuster, Stout en Alphenberg. De vloer is gedaan doorBuidlingsvloeren.Geïnspireerd door degezellige gesprekkenmetde bewonersen hunsynergieheeft Frank deze villaomgetoverd tot een woning waar in iedere ruimte de passie en liefde voor architectuur, styling, comfort en design prachtig samensmelten. Een huis waarin geleefd kan worden met stijl…. 

Meer over The Grand Interior

The Grand Interior biedt een uiteenlopende collectie aan glamoureuze verfijning. Met hun eigentijdse kijk op klassieke ontwerpen creëert het bedrijf een product dat hoe dan ook in elke ruimte past bij de sfeer en het karakter van de woning. Hierbij wordt altijd gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, luxueuze stoffen en duurzame vormgeving. Dit om er zeker van te zijn dat de producten te allen tijde van een hoge kwaliteit zijn. Na vele samenwerkingen met Nederlandse leveranciers ontstond langzaam maar zeker een heuse Grand Style, wat uiteindelijk resulteerde in de oprichting van een eigen collectie; The Grand Collection.

maatwerkinterieur, the grand interior, the art of living, interieur

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: The Grand Interior

____

Design meubelen, maatwerk, hoogwaardige materialen

____

Meer projecten van The Grand Interior bekijken?