luxe parasol, Solero, parasol

  • Solero Parasols
  • Industrieweg 210
  • 5683 CH Best (NL)

Luxe parasol op adembenemend terras | Solero Parasols

Op een historisch punt en in een – voor Nederlandse begrippen – hooggelegen natuurgebied, ligt een strakke villa aan het meer van de Grebbeberg. Het gebied staat bekend om historische mijlpalen in de Nederlandse geschiedenis. Des te bijzonderder is het, dat deze moderne villa past in de oude omgeving rondom de uiterwaarden van de Rijn. Mensen die de villa bezoeken, noemen verschillende landen die het uitzicht bij hen oproept: Noorwegen, Zwitserland, Italië… Een omgeving dus waar je verliefd op wordt. MIX architectuur is grotendeels verantwoordelijk voor het ontwerp van de woonwijk en ontwierp daarbij deze unieke villa die trots staat in de wijk én in de natuur. Om altijd van het waanzinnige uitzicht te kunnen genieten, is gekozen voor een riante en luxe parasol van Solero Parasols. Het makkelijk kunnen bewegen tussen zon en schaduw is een echte must in de zomer!

Een parasol die blendt met de omgeving

De setting van deze villa is adembenemend. De villa bestaat uit meerdere bouwlagen, elk voorzien van een prachtig terras met glazen balustrades voor een onbeperkt uitzicht. Om optimaal van je terras te kunnen genieten is een goede parasol een echte must. Dit exemplaar van Solero is uitgevoerd in een matzwart doek en verleent de complete setting schaduw. Het terrasmeubilair is zichtbaar in schaduw gehuld, maar door eenvoudig een stoel te verschuiven kan de zonliefhebber prima aansluiten. De gecentreerde paal van deze luxe parasol is geschoven in een grondhouder, zodat nergens een parasolvoet in de weg staat of überhaupt ruimte in beslag neemt. De donkere kleur past heel mooi bij het exterieur van de villa, waarin ook veel zwart is verwerkt. Daarbij is zwart een natuurlijke kleur, dus ook in dat opzicht is zwart een slimme keuze geweest.luxe parasol, Solero, parasol

Meer over Solero

Solero Parasols is dé vakspecialist op het gebied van luxe zweefparasols, horecaparasols, tuinparasols en muurparasols. Dankzij het enorme aanbod aan diverse soorten parasols en uitvoeringen heeft deze onderneming altijd een oplossing. De draden van Solero parasols worden één voor één gekleurd en vervolgens wordt het doek van de parasol geweven. De doeken van Solero zijn kleurvast en staan garant voor minimaal vier jaar kleurbehoud, zodat de parasol ieder voorjaar weer gebruikt kan worden. Maar ook tegen de typische Nederlandse zomerbuien is de parasol bestand. Zo beschikt het doek over een waterafstotende coating. Daarnaast zijn de doeken uitermate duurzaam en milieubewust doordat ze gemaakt zijn van volledig gerecycled materiaal.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Solero parasols

___

Parasols, Solero Parasols

___

Meer projecten bekijken van Solero Parasols?