Luxe parasols en grotere wensen 

Solero Parasols

Solero Parasols is vakspecialist op het gebied van royale parasols en zonwering. Zij beschikken over een enorm assortiment met verschillende soorten parasols waardoor er altijd wel een oplossing gevonden kan worden omtrent zonregulering met een strak design. Nu steeds meer mensen het vakmanschap van Solero herkennen wordt hun hulp steeds vaker ingeschakeld. Het werd dan ook noodzakelijk om groei te ondersteunen en een grotere locatie op te zoeken. Solero  Parasols is verhuisd naar een grotere locatie. Op deze manier kunnen zij nog meer mensen helpen met hun stijlvolle zonweringsproducten.  

Solero Parasols, Parasols, The Art Of Living,

Ergens moeten beginnen 

In 2004 werd Solero Parasols opgericht waarna gewerkt werd op een relatief kleine locatie in Best. Ze begonnen met de ontwikkeling en verkoop van innovatieve parasols met ingebouwde verlichting. Dit was hard werken, maar na een aantal jaren werd het idee van Solero Parasols, zoals we het nu kennen, levensvatbaar. Het bedrijf begon te groeien waardoor een nieuwe locatie gewenst was. Vanuit daar werden de plannen voortgezet en gingen zij zich steeds meer op internationalisering richten.  

Solero Parasols, Parasols, The Art Of Living,

Grotere wensen 

Inmiddels zijn de kwalitatief hoogwaardige producten van Solero Parasols wereldwijd te verkrijgen en merken zij dat de wensen van hun klanten steeds groter worden. Opnieuw dient Solero Parasols hierin mee te groeien en daarom zijn zij recent verhuisd naar een nog grotere locatie. Hier worden de moderne parasols zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en op transport gezet. Dit zorgt voor een betere levertijd van producten en het assortiment, dat bestaat uit drieëntwintig verschillende parasols, kan beter opgeslagen worden. Ook openen zij op deze locatie een inspiratiecentrum waar klanten de producten kunnen ervaren en waar ze advies op maat kunnen krijgen.  

Solero Parasols, Parasols, The Art Of Living,

Groei als uitkomst 

Solero Parasols ziet groei niet als doel, maar als iets dat gebeurt als de bedrijfsvisie gevolgd wordt. Ze hopen dan ook de komende jaren nog flink door te kunnen groeien, zodat ze verwachtingen kunnen overtreffen en veel mensen kunnen inspireren. Je kunt dan ook vrijblijvend langskomen op de nieuwe locatie.  

Editor: Media team

Datum: 07-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Solero Parasols