luxe penthouse, the grand interior

  • The Grand interior
  • Poeldijkstraat 321
  • 1059VL Amsterdam

Luxe penthouse | The Grand Interior

Een warm huis met een echt hotelgevoel, dat moest dit luxe penthouse in Amsterdam worden. En of dit is gelukt! Er is een prachtige mix ontstaan van luxe, exclusiviteit, de moderne woonstijl en natuurlijke materialen.

Natuurlijke materialen

In het ontwerp hadden natuurlijke materialen de voorkeur, hier is dan ook de keuze om de haard met suede te bekleden uit ontstaan. Deze natuurlijke sfeer wordt doorgetrokken naar de organisch gevormde wandlampen en de rustieke houten vloer van het luxe penthouse. Ook de strakke keuken is gecombineerd met een eikenhouten bar, zo komt in iedere ruimte het gebruik van hout of andere natuurlijke materialen terug.

Met een snufje glamour

De badkamer en toiletten hebben een snufje glamour gekregen met een behang met een geometrisch patroon, een gebronsde spiegel en een prachtige geborsteld koperen kranen. Ook hier komt het gebruik van natuurlijke materialen terug door verschillende voor verschillende meubelen hout te gebruiken.

Slimme oplossing

Midden in de woonkamer zat een grote koof met leidingwerk. Dit object is het centrale punt van de ruimte geworden. Er is een voorzetwand voor geplaatst met daarin een tv en een haard. Ook in deze wand voorzien van een inbouwboekenkast en aan de andere zijde van de wand een bureau. Zo is de ruimte van dit luxe penthouse optimaal benut!

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: The Grand Interior

____

Meer projecten bekijken van The Grand Interior?

___