Luxe poolhouse met design heaters

Heatstrip

De opdrachtgevers waren erg tevreden met hun prachtige vrijstaande woning. Toch hadden zij het gevoel dat er iets miste. Dit gevoel werd bevestigd toen een stuk grond naast hun woning te koop kwam te staan. Ze besloten dit stuk grond te kopen en hier een schitterende poolhouse op te plaatsen. Een poolhouse met bijzonder veel esthetische kwaliteiten, maar waarbij ook rekening werd gehouden met verschillende praktische zaken. Denk aan stopcontacten zodat de poolhouse ook dient als werkruimte of fijne heaters, die ervoor zorgen dat er op wat mindere dagen ook gebruik gemaakt kan worden van het toegangsoord.

Infrarood terrasverwarmer

De heaters werden geplaatst door HEATSTRIP en bieden het hele jaardoor comfortwarmte. Dit specifieke type is een stijlvolle, elektrische, infrarood terrasverwarmer, die werkt op basis van golfstraling. Dit is objectverwarming die eigenlijk precies hetzelfde werkt als de zon. De heaters zijn daarom ideaal om overdekte plekken te verwarmen. Ze verwarmen alleen wat daadwerkelijk nodig is en zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat. Om hier op een duurzame manier mee om te gaan beschikt de terrasverwarming over een medium stand. Deze stand zorgt ervoor dat maar 70% van het vermogen wordt gebruikt. Daarnaast hebben de heaters ook een timer-functie en zijn ze te bedienen middels een app.

Fenomenaal design

De heaters zijn dus enorm functioneel, hebben daarnaast ook nog een fenomenaal design. Het design is strak en rustig, waardoor ze mooi te verwerken zijn in de overkapping. Dit poolhouse is daar het perfecte voorbeeld van. Het plafond heeft dezelfde donkere kleur als de terrasverwarming, waardoor de heaters volledig opgaan in de rest van het ontwerp. Kortom, de heaters van HEATSTRIP zijn een erg geliefd product en kunnen haast niet ontbreken in de buitenruimte. Ze zorgen ervoor dat je langer van het buitenleven kunt genieten en dat je optimaal gebruik kunt maken van jouw overkapping.

Editor: Media team

Datum: 16-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dré Wouters