Luxe privésauna met infrarood loungehoek als oase van rust

Alpha Wellness Sensations

Een oase van rust en wellness direct aan hun huis, was de droom voor deze mensen. Alpha Wellness Sensations ontwierp het terras op de betonhelling en bracht er de nodige ondersteuning in aan om een wellnessunit erop te kunnen plaatsen. De unit werd volledig in de fabriek klaargemaakt en afgewerkt om dan als geheel met een kraan te kunnen plaatsen op de verankering. Geen gedoe in je tuin, gewoon plug-andplay! Er werd door Alpha Wellness Sensations al een muurtje voorzien waartegen later nog een glas-serre zal komen voor een groene touch. Deze luxe privésauna was vanaf moment één een oase van rust. 

Privésauna, infrarood, The Art of Living

Strak ontwerp 

Het ontwerp van deze privésauna op het dakterras is strak, net zoals de architectuur van de woning. De buitenzijde, met brede ayoushouten planken van 25 cm, werd zwart gelakt om mooi te contrasteren met het houten terras. Van binnen werd het hout bleek gelaten voor een typisch warm saunagevoel. Hier treffen we een houtgestookte privésauna met 3D-achterwand. Het andere compartiment is een infrarood loungehoek met ergonomische rugstralers en zijstralers voor 2 personen. Via de glazen toegangsdeur en het horizontale raam geniet je overdag van veel daglicht. ’s Avonds zorgt de indirecte ledverlichting voor de juiste sfeer. Vooraan werd een handig opbergkastje geplaatst, zodat je alles mooi kan opbergen en bij de hand hebt wanneer het nodig is. All-in-one voor deze prachtige outdoor-unit. 

Meer over Alpha Industries 

Het team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product en desgewenst op maat. De specialisten hebben slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Ze ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. Het beste bewijs van de populariteit van hun sauna-, infrarood-, hammam– en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. Op hun website tref je een indrukwekkend en omvangrijk portfolio dat dit bewijst. 

Editor: Media team

Datum: 02-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living