Luxe raambekleding voor warm interieur

Zonnelux

Deze fantastische woning werd volledig opnieuw ingericht, waardoor het interieur nu voldoet aan de hedendaagse standaarden. De verantwoordelijke, Wagemans Wonen, heeft het voor elkaar gekregen om de bewoners opnieuw verliefd te laten worden op hun huis. Dit deden ze door verschillende elementen op bijzondere wijze samen te voegen, waardoor de woning nu tijdloos en elegant oogt. Zo viel de keuze bijvoorbeeld op de zwarte raambekleding van Zonnelux. De donkere kleur doet warm aan en zorgt ervoor dat het geheel een toegankelijke uitstraling krijgt.  

De shutters  

De zwarte shutters van Zonnelux passen qua uiterlijk volledig bij de inrichting, waardoor ze opgaan in het interieur. Deze shutters zijn te verkrijgen in een lamellenbreedte van 35, 60 of 90 millimeter, waardoor verschillende looks te creëren zijn. Daarnaast bieden de shutters ook de mogelijkheid het licht te reguleren. Hierdoor valt het licht op mooie wijze naar binnen en kunnen de bewoners er een schitterend lijnenspel mee realiseren. Om dit eenvoudiger te maken is de raambekleding te bedienen via een biedingslat of ClearView. Dit laatste houdt in dat wanneer je één lamel kantelt en de rest soepel meebeweegt. 

Bijzondere raamvormen 

Deze shutters zijn volledig op maat gemaakt en dat betekent dat ze geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. In dit geval was dat een boograam, maar je zou ze bijvoorbeeld ook kunnen hangen voor trapezium ramen of in een erker. Om raambekleding te vormen worden de shutters aangepast naar de ronding van het raam. De raambekleding wordt dus ter plekke volledig naar wens geïnstalleerd.  

Samenwerking met Piet Boon 

Ben je op zoek naar shutters met een uniek en stijlvol design, dan is de Piet Boon by Zonnelux collectie de oplossing. Deze shutters hebben een eigen signatuur; de lamellen zijn niet afgeschuind en alle afrondingen zijn minimaal gehouden. Daarnaast sluiten de lamellen mooi op elkaar aan en kun je kiezen uit acht verschillende kleuren, die variëren van wit tot grijs en naturel tinten.  

Editor: Media team

Datum: 26-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Zonnelux