luxe sauna, wellness, alpha industries, the art of living

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Luxe sauna voor intense wellnesservaring | Alpha Industries

Een binnenzwembad aan je huis is natuurlijk extreme luxe, maar als je dat genot nog verder wil uitbreiden, denk dan aan een luxe sauna erbij. De setting in dit voorbeeld, een project van Alpha Industries, biedt alles op het gebied van ontspanning. Het zwembad heeft prachtig lichtinval dat mede te danken is aan het driehoekvormige raam. De luxe sauna profiteert goed van deze oase van licht. Deze prachtige sauna past perfect in het pand en nodigt je uit voor vele uren wellnessverwennerij.

luxe sauna, wellness, alpha industries, the art of living

Moderne technologie

De glazen pui en ledverlichting onder de banken van deze luxe sauna geven deze sfeer een vleugje romantiek. Het luxe-element wordt gegenereerd door banken op twee niveaus en een rugleuning in Chaleur de Luxe-stijl. De natuursteen op de muur loopt door in de zijwand van de sauna waardoor deze biologisch is. Intens quartz vitae-kachels geven de mogelijkheid om tegelijkertijd van twee wellnesservaringen te genieten. De Alpha saunaoven garandeert de perfecte verwarming en handhaving van de temperatuur, die dankzij de moderne bedieningseenheid naar wens kan worden ingesteld. 

Meer over Alpha Industries

Dit mooie bedrijf is één van de meest innovatieve wellnessbouwer ter wereld. Eén van de grootste troeven van wellnessbouwer Alpha Industries uit Hasselt is uiteraard de Research & Development afdeling. “Wellnessomgevingen zijn steeds meer custommade. Deze afdeling speelt bijzonder snel in op trends en past deze toe in de wellness die de klant voor ogen heeft. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Meestal weten we snel wat klanten willen”, zegt zaakvoerder Koen Heeren. Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij hen terecht voor een hele reeks van producten. 

luxe sauna, wellness, alpha industries, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

____

____

Meer projecten van Alpha Industries bekijken?