Luze slaapkamer, kabaz, the art of living

Luxe slaapkamer | Kabaz

Met een team van ruim 25 medewerkers ontwerpt en realiseert Kabaz exclusieve woningen en interieurs. Hierbij staat comfort altijd centraal. Comfort uit zich al vanaf het beginstadium van een project. Denk hierbij aan het ontzorgen tijdens het bouw- of verbouwproces. Ook het inrichten van de woning valt hieronder. Zo ook bij dit prachtige landhuis, middenin een bosrijke omgeving met een enorm luxe slaapkamer.

Landelijke omgeving, landelijk huis

Ook al was het kavel in het begin een kale omgeving met daarop een bouwval, hebben de bewoners zich toch van kennismaking tot aan oplevering in optimale comfort verkeerd. De bewoners hadden enkele wensen waar Kabaz rekening mee moest houden. De landelijke huisstijl sprak ze enorm aan. Dit was geen probleem aangezien de omgeving een bosachtig landschap is en de bewoners een voorliefde hebben voor oude bomen. Er is niet alleen gekeken naar de beste ligging voor het huis, maar ook naar de beste locatie ten opzichte van de zon.

Luxe slaapkamer

Een andere wens van de bewoners was een ruime bovenverdieping. Genoeg ruimte om een slapend huis niet wakker te maken. Om deze reden is de bovenverdieping voorzien van meerdere slaapkamers, en meerdere badkamers. De woning moest een als een warme deken om de bewoners heen vallen. Aan dit concept is in iedere ruimte veel aandacht besteed. De master bedroom is een grote open ruimte met een luxe bed. Deze is voorzien van een warm en natuurlijk kleurenpalet. De bruin tinten en houten elementen versterken de landelijke huisstijl.

Luxe slaapkamer, kabaz, the art of living

Privé badkamer

Vanuit de luxe slaapkamer kom je in een ruime hal wat tevens een inloopkast is. Met twee grote kasten tot aan het plafond en een kleinere ladekast. Genoeg ruimte om voor twee personen een overzichtelijke garderobe te verzorgen. En of dit nog niet genoeg is. De inloop kast geeft toegang tot een privé badkamer. Hier vind je twee wastafels en een vrijstaan ligbad met televisie. Alle benodigde luxe om ultiem te ontspannen.

Luxe slaapkamer, kabaz, the art of living

Luxe slaapkamer, kabaz, the art of living

Eikenhout

Door het hele huis is gebeitst en geborsteld eikenhout gebruikt. Deze regelmaat zorgt voor rust in de woning. In de gezamenlijke badkamer zit het materiaal in de twee wastafels en verschillende accessoires. De houten vloer in de luxe slaapkamer  legt ook de connectie met het gebruik van het exclusieve materiaal.

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Kabaz architectenbureau

____

Wil je het hele huis bekijken?

 


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media